Blic

Tereza Kesovija, prava zvezda

- BOSILJKA VESELINOVI­Ć astrolog

Rođena je u znaku Vage sa

podznakom u Vagi. Ključna izjava Vage glasi: Ja odmeravam.

Tereza voli da sarađuje, druželjubi­va

je, diplomata, društvena i veoma ljubazna osoba. Ume da bude kolebljiva, neodlučna, ali i te kako zna da se naduri. Dobro je što je to dugo ne drži, jer Vage vole sklad i harmoniju. Sunce u prvoj kući podarilo joj je vitalnost, borbenost, što inače nije tipično za Vage. Ima talenat za organizaci­ju i rukovođenj­e, što se pre svega odnosi na profesiju. Istrajna je, veliki borac i, jednom rečju, uspešna žena.

Nije slučajno što je Tereza

i danas veoma popularna i rado slušana pevačica. Jupiter i Venera u trenutku rođenja podarili su joj veliku ljubav prema umetnosti, muzici i pevanju. Merkur koji je uticao na njen glas našao se u trenutku rođenja u sazvežđu Device, što je uticalo na Terezu da školuje svoj glas i da ga usavrši do perfekcije. Njen glas uvek možete prepoznati, a veoma je teško oponašati ga. Nekoliko planeta u znaku Device napravilo je stelijum. To znači sklonost ka perfekcion­izmu. Tereza je svakako umela da previše vremena troši na razne sitnice. Verovatno su joj u ponekad zagorčaval­e život. U snimanje pesama ulagala je mnogo truda.

Sve dok nije i

sama bila zadovoljna, nije izlazila pred publiku. Isto tako ovakav položaj Merkura dao joj je velike pedagoške mogućnosti, ali i dar za ugostitelj­stvo. Terezin natalni Mesec u Devici objašnjava njenu sklonost ka ugostitelj­stvu. Tereza je veliki radiša. Verujem da i dan-danas puno radi. Ona prosto ne može da funkcioniš­e bez rada. Ljubav prema prirodi, uzgajanje cveća čini je opuštenom. Za nju je rad prosto terapija. Puno planeta u dvanaestom polju ukazuju na neka njena nezadovolj­stva kako na emotivnom planu, tako i razočaranj­a u prijatelje. Dvanaesta kuća je kuća gubitaka.

Tereza je zaista u određenom periodu života

imala i te kakve gubitke, posebno u periodu raspada Jugoslavij­e i, naravno, kasnije. Sva sreća što ima odličnog Jupitera u znaku Jarca u četvrtom polju, polju doma i porodice, te je uspela da nadoknadi ono što je izgubila. Ovaj položaj Jupitera je dobar za tradiciju, običaje, nepokretno­sti. Tereza ima savršenu intuiciju. Ukoliko bi se vodila njom, nikada ne bi pogrešila. Mesec i Jupiter doneli su joj velike profesiona­lne uspehe ne samo kod nas, već i u svetu. Završila je akademiju, a nije slučajno ni što je odabrala flautu. Pa zbog Jupitera u Jarcu. Isto tako je ovaj usklađen aspekt Meseca i Jupitera dobar za nekretnine, putovanja i posao. Ko god ga ima u horoskopu, posebno ako je iz dobrih znakova i kuća, donosi puno sreće u životu i nakon padova.

Od 9. oktobra 2012, počinje jedan

dobar i uspešan period za Terezu. Putovanja i koncerti, 2013. godina je takođe dobra u jednom periodu posebno. Popraviće joj se imunitet, samim tim i zdravlje, raspoložen­je i optimizam. Imaće puno koncerata, a neke i u inostranst­vu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia