Blic

Sejo Sekson: Sviraćemo po Srbiji

- [N. DŽODAN]

Poznata

sarajevska grupa “Zabranjeno pušenje” nastupiće večeras u prostoru Smederevsk­e tvrđave, kada će publiku podsetiti na brojne hitove, a Sejo Sekson, pevač ovog sastava, obećava dobar provod za sve koji dođu na otvaranje nove moto sezone u Srbiji.

- Izvešćemo splet narodnih pesama i igara sa teritorije bivše Jugoslavij­e. Obavili smo visinske pripreme i silikonira­nje starijih članova orkestra, tako da ćemo se truditi da opravdamo poziv organizato­ra. Mi smo bend koji sastavlja repertoar na samom koncertu, pa videćemo kakva bude ekipa, a mi ćemo lako da se prilagodim­o i sviramo pesme koje uglavnom svi znaju - kaže Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sekson. Grupa “Zabranjeno pušenje” objavila je poslednji album “Muzej revolucije” pre tri godine, a sada članovi benda pripremaju nove pesme.

- Radimo na novom albumu celo proleće i računamo da ćemo ga objaviti početkom sledeće godine. Ako preživimo ovaj 12. decembar, odnosno ako majansko proročanst­vo ne bude tačno, biće još nove muzike od “Zabranjeno­g pušenja”. Radni naslov albuma je “Radovi na cesti” pošto ga uglavnom u kombiju komponujem­o - priča poznati muzičar. On najavljuje da će na leto imati turneju po Srbiji, a u Beogradu će svirati na “Bir festu”.

Moto-skup u Smederevu održava se danas i sutra, a pr- vog dana na otvaranju nastupiće grupa “Parni valjak”, koja će u dva i po sata programa izvesti svoje najveće hitove iz dugogodišn­je karijere. Celodnevne ulaznice su u prodaji, po ceni od 800 dinara za 27. april i 600 dinara za 28. april. Ulaz za motore će se naplaćivat­i po povlašćeno­j ceni od 500 dinara za oba dana na prodajnom mestu ispred Tvrđave, a ova ulaznica važi za ceo događaj.

 ??  ?? Nataša kaže da su je Splićani savršeno dočekali
Nataša kaže da su je Splićani savršeno dočekali
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia