Blic

Danijela Jankov udala se za kolegu

- I. H.]

Voditeljka

emisije „Ekskluziv“Danijela Jankov u tajnosti se udala za glumca i kolegu s „Prve televizije“Stefana Buzurovića. Kako saznajemo od izvora bliskog paru, njih dvoje su se zvanično zabavljali nepunih mesec dana, ali uprkos kratkoj vezi, već ovog vikenda su organizova­li svadbu, kojoj su prisustvov­ali samo članovi porodice i najbliži prijatelji.

- Danijela je Stefanu oduvek bila simpatična, a kada su počeli zajedno da rade, i njoj se dopao njegov šarm. Ubrzo su se zaljubili, ali krili su to od očiju javnosti. Odlučili su da se venčaju 21. decembra, simbolično, za kada je bio najavljen smak sveta - kaže izvor „Blica“.

Odmah nakon venčanja, Danijela i Stefan su se vratili svojim poslovnim obavezama. Iako Danijela nije želela da komentariš­e vest o udaji, glasine o braku s voditeljem emisije „Tačno u 9“lako se mogu potvrditi na sajtu „Prve“. Naime, voditeljki­na biografija sada je potpisana imenom Danijela Buzurović.

Za Stefana Buzurovića ovo je prvi brak, dok je njegova supruga već bila udata za Andreja Arnaudova, bugarsku televizijs­ku zvezdu. Nekadašnji par upoznao se u Beogradu, a nakon dve godine romanse venčali su se i započeli zajednički život u Sofiji.

Danijela je počela da radi na tamošnjoj televiziji TV „Nova“, ali je njen odnos s mužem vrlo brzo krenuo nizbrdo. Nakon nepunih godinu dana braka, voditeljka je odlučila da stavi tačku i na brak i na svoju karijeru u Bugarskoj, pa se razvela i vratila u Srbiju. [

IRENA HADŽIOMERO­VIĆ

Kada je u subotu uveče čula imena duelista, Saška je, priznaje, bila iznenađena.

- Nisam očekivala da u duelu završimo Mirna i ja. Bilo je izuzetno teško nadmetati se sa tako odličnim vokalom i pre svega bliskim prijatelje­m. Mirnu sam iza kamera zagrlila i čestitala joj, a kasnije smo sa koreografo­m, plesačima i ostalim takmičarim­a otišli da proslavimo njen uspeh u jednom beogradsko­m klubu - otkriva Saška.

Saška još nije videla porodicu. Ostala je u Beogradu, gde inače i živi, ali uskoro planira da ode u Smederevo.

- Čula sam se s tatom, prijatelji­ma i momkom i svi me hvale, što mi mnogo znači. Smatram se bogatom osobom jer oko sebe imam toliko dragih ljudi, a naravno, srećna sam i zbog podrške fanova - kaže Saška.

Kako kaže, posebno joj je drago što je žiri pohvalio nje- ne nastupe i okarakteri­sao je kao talentovan­og pevača.

- Žiri je u subotu imao zaista težak zadatak i razumem zašto su bili besni na publiku. Ipak, i oni su svesni da na pravila glasanja ne mogu da utiču. Ipak, sve je to deo šoua koji će se jednog dana završiti, a najbitnije je ono što dolazi kasnije - napominje Saška.

Predsednik žirija Vlado Georgiev poručio je Saški putem Tvitera da su vrata njegovog studija za nju otvorena.

- Vladina ponuda me je obradovala. Nisam to bukvalno shvatila kao poziv na saradnju, ali volela bih da ga posetim u studiju i da zajedno otpevamo nešto. Bila bi mi čast da od njega, kao iskusnog kantautora, dobijem savet kako da plasiram svoju muziku. Takođe, kao veliki ljubitelj životinja, volela bih da upoznam i Vladinu mačku - šali se Saška Janković, koja je inače veliki ljubitelj životinja i ima dva psa i dva morska praseta.

A posebno priznanje Saški

 ??  ?? Stefan Buzurović
Stefan Buzurović
 ??  ?? Danijela Jankov
Danijela Jankov

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia