Blic

Sloga ušla u Prvu ligu

- [S. MIRKOVIĆ]

- Fudbaleri Sloge iz Petrovca na Mlavi, u godini kada proslavlja­ju 80. godišnjicu od osnivanja, izborili su ulazak u Prvu fudbalsku ligu Srbije. Veliki uspeh proslavlje­n je kolo pre kraja prvenstva u Srpskoj ligi grupa zapad.

Poslednji meč igra se u Valjevu protiv Krušika, ali je minule nedelje i pre pobede nad Banetom iz Raške 2:1 sve bilo rešeno.

Pre početka utakmice predsednik Fudbalskog saveza zapadne Srbije uručio je kapitenu Draganu Steviću pobednički pehar i čestitao ulazak u Prvu ligu, dok su navijači palili baklje i skan- dirali: “Šampioni!”

Šef stručnog štaba Dragojlo Stanojlovi­ć kaže da prikazanom igrom protiv Raške nije zadovoljan, ali ima opravdanja za igrače.

- Malo su se opustili jer nije lako cele sezone 25 kola biti na čelu Srpske lige. Pobedu volim više od svega na svetu i očekujem da i u poslednjem kolu u Valjevu pobedimo. Sloga kolo pre kraja prvenstva ima devet bodova više od Mladog radnika iz Požarevca, a čak 12 više od Mačve iz Šapca.

Lokalna samouprava i klub su uložili dosta truda i omogućili nam da ubedljivo budemo prvaci. Doprinos su dali svi igrači, ali su se više od ostalih istakli kapiten Stević, Pavlov, Lepojević i golman Glinčić, koji je ovog proleća branio maestralno - priča Stanojlovi­ć.

 ??  ?? Trener Dragojlo Stanojlovi­ć
Trener Dragojlo Stanojlovi­ć

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia