Blic

Život sa teškom kategorijo­m

BEOGRAD One se pridržavaj­u stare narodne izreke „Bolje da ljulja nego da žulja“. Ove dame se osećaju privlačnij­e i zaštićenij­e kada su pored krupnih muškaraca.

- VESNA ĐORĐEVIĆ

BRENA I BOBA Ona fit, a on želi da malo smrša. Uz veliku ili krupnu ženu

ide isti takav muškarac - tvrdi ona.

ANA SEVIĆ I DARKO Pevačica Darka tera da smrša bar

malo.

Lepa Brena, Ana Bee kuta, Zorica Brunclik, ik, Dragana Mirković, ć, Ana Sević, Olja Karrleuša samo su neke ke od naših poznatih ženaena koje pored sebe imaju maju krupne muškarce koje u žargonu nazivaju teškom kategorijo­m. Često see našale na svoj račun ističući ći kako njihov partner mora ra biti „jači pol“u pravom smislu te reči. Istraživan­jaanja pokazuju da pripadnice­ice lepšeg pola biraju deblje blje muškarce zbog vlaastite nesigurnos­ti, alialia ali češće zbog „dubokogg„dubokog ANA I MRKA Mog Pecu ne bih menjala ni za desetoricu sitnijih. Pa ja sam krupna žena, pored mene jedino takav i ide - kaže pevačica. džepa“.

Međutim, za naše dame s estrade ne bi moglo da se kaže da su nesigurne jer su uspešne, ali ni da im nedostaje novca jer i same dobro zarađuju. Jednoglasn­e su u tome da se pored krupnih muškaracau­š a aca one osećaju vitkima i da sus zadovoljne.

To potvr potvrđuje i Ana Sević, koja je uda udata za buckastog Darka Lazi Lazića. - On uživauživ u životu. Često se šalim šalimo kako hedonizam jača organizam. Na Najbitnije je da se on oseća dobro u sv svojoj koži, a ja ga v volim kako godkaže pevačica za „Blic“. KEMIŠ I ZORICA Pevačicaev­ač ca se po poreded harmonikaš­a i sama

ugojila.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia