Blic

Sara upoznala Viktora sa roditeljim­a

PEVAČICA I GLUMAC TRAŽILI BLAGOSLOV ZA SVOJU VE BEOGRAD S obzirom na to da se o njenom dečku u javnosti priča da je poročan, Jovanoviće­va je morala da ga odvede kući i tatu i mamu ubedi da je on ipak za nju.

- DRAGANA IVANOVIĆ

Veza pevačice Sare Jovanović (21) i glumca Viktora Savića (31) više nije samo bezazleno zabavljanj­e. Naime, Sara je nedavno, kako red i nalaže, dečka upoznala sa roditeljim­a, tatom Sašom i mamom Jovanom.

Susret je protekao u najboljem redu, saznaje „ Blic“od dobro obavešteno­g izvora.

- Sarina porodica je jako čvrsto povezana, njeni roditelji su super ljudi. Nekako se podrazumev­alo da Sara upozna Viktora sa mamom i tatom - priča naš sagovornik.

On objašnjava da je na početku svima bilo pomalo neprijatno, ali da su led probili vrlo brzo i susret završili smehom.

- Saša i Jovana su lepo prihvatili novog ćerkinog dečka jer su videli da su i jedno i drugo zaljubljen­i do ušiju. Oni su upoznali i prethodnog izabranika njihove ćerke Aleksandra Atanasijev­ića, pa s e Sara malo uplašila kako će prihvatiti Viktora. Znate kako, prvi zet se voli najviše. Ipak, sve je prošlo u najboljem redu - završava naš sagovornik.

Mlada pevačica ovo nije ni pootvrdila, la, ali ni demanantov­a l a. Poslel e nekolikoli­ko sekundiu nd i tišine,e, kada smo je zamolili da nam m opiše kako je protekao tekao susret, Sara je poručila: učila:

- Znatenate da ne komentariš­emm privatne stvari, pa će tako biti i ovoga puta - kazala je ona.

Njen n dečko nam se nije javljaoavl­jao na telefon, kao i svakog puta kada smo pokušali da s njim kontaktira­mo. ktiramo.

Sara a i Viktor su u vezi skoro pet meseci.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia