Blic

Partizan, pa prodaje meso

POČEO DA ZARAĐUJE ČIM JE SEO U FOTELJU

-

„Adimes“kod Đeram pijace u Beogradu, porudžbinu bi obezbeđiva­li iz klanice. Meso je pri tom moralo da bude prvoklasno, vrhunski obrađeno - kaže dobro obavešten izvor „Blica“.

Naš sagovornik dodaje i da se dešavalo da se iz „Adimesa“meso prevozilo u privatnom putničkom automobilu, te da je jednom iz Partizanov­og restorana čak i postavljen­o pitanje „kako je to moguće“, ali da se na tome sve i završilo.

Pred dolazak u Partizan Popović se predstavlj­ao kao vlasnik kompanije „EMC holding“, koja se bavi uzgojem i izvozom svinja. Prema podacima Agencije za privredne registre, ova firma je osnovana u maju prošle godine u Beogradu i većinski je vlasnik „Adimesa“, firme koja se bavi preradom i konzervisa­njem mesa. Obe firme su registrova­ne na istoj adresi.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura priznaje za „Blic“da je Teleoptik tokom januara i februara ove godine nabavljao meso od „Adimesa“, ali kaže da im je Popović tada bio od velike koristi.

- Partizan nije imao novca i Popović nam je pomogao. Klub se u međuvremen­u stabilizov­ao, uzeli smo kredit i sklopili ugovor o nabavci hrane sa jednim trgovinski­m lancem - rekao je Vazura.

Na pitanje da li je Partizan Popoviću plaćao meso, Vazura kaže da je dogovoreno „plaćanje na odloženo“. Popović juče nije odgovarao na pozive „Blica“.

Direktor Uprave za javne nabavke Predrag Jovanović kaže za „Blic“da Partizan, kao i ostala sportska društva, nije u obavezi da raspisuju javne nabavke.

 ??  ?? Pileći file Svinjski file, laks kare Svinjski but bez koske Svinjska plećka Juneća rozbratna bez koske Juneći biftek Juneći but * Dve isporuke
Pileći file Svinjski file, laks kare Svinjski but bez koske Svinjska plećka Juneća rozbratna bez koske Juneći biftek Juneći but * Dve isporuke

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia