Blic

Jelena bid Drai na odmoru sa princom

- A.P.

Najbolji tim lekara operisao je čak dva sata Katarinu Grujić, a na njeno insistiran­je, zahvat je urađen pod totalnom anestezijo­m.

- To je bio moj uslov jer bol ne trpim. Operisao me je dr Đoković i zaista je sve proteklo u najboljem redu. Bar su mi tako rekli, jer sam ja spavala sve vreme. Mnogo sam se uplašila, pa su sa mnom na

Bivša misica Jelena bin Drai otputovaće na more za dva dana. Ona ide na tronedeljn­i odmor sa svojom porodicom kako bi se odmorila od obimnog posla koji je imala pripremaju­ći tek održanu modnu reviju u Crnoj Gori. Jelena se više puta tokom godine odmara na luksuznim destinacij­ama, a u februaru je sa suprugom Saidom bin Draijem, za koga je nedavno otkrila da je princ i decom dve nedelje boravila u Sent Moricu modenskom skijalištu u Švajcarsko­j.

 ??  ?? GLUMAC JE DOŠAO U BEOGRAD 20. MARTA ZBOG SNIMANJA FILMA
Pevačica je juče u jednoj privatnoj klinici imala hirurški zahvat na levoj ruci. Dok je prala sudove, čaša joj je pukla u ruci i pokidala joj je tetive.
GLUMAC JE DOŠAO U BEOGRAD 20. MARTA ZBOG SNIMANJA FILMA Pevačica je juče u jednoj privatnoj klinici imala hirurški zahvat na levoj ruci. Dok je prala sudove, čaša joj je pukla u ruci i pokidala joj je tetive.
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia