Blic

PRAVO SLAVLJE ĆE BITI U BEOGRADU

Košarkaš koji je trenutno u Turskoj iz veze sa odbojkašic­om Vanjom Matić dobio je naslednika Jakova. Kako je otkrio za „Blic“, mama i beba su dobro, a veliko veselje ih tek čeka.

- D. Ivanović

BEOGRAD

Novica Veličković (28) postao je otac u utorak po podne. Njegova devojka, odbojkašic­a Vanja Matić (25) na svet je donela Jakova. I Vanji i Novici je ovo prvo dete.

Srećna vest je košarkaša zatekla u Turskoj, u Trabzonu, gde je trenutno angažovan.

- Osećam se sjajno. Sabiram utiske. I mama i sin su dobro, a porođaj je protekao u najboljem redu - rekao je bivši reprezenta­tivac za „Blic“.

On kaže da će glavnu feštu zbog rođenja naslednika prirediti kad se vrati u Srbiju.

- Malo smo slavili u utorak uveče, ali pravo, veliko slavlje ću organizova­ti kada se vratim u Beograd. Sada me ipak čekaju obaveze - kaže Novica.

Novica i Vanja su u vezi oko godinu i po dana, a kao kruna ljubavi došao je Jakov. Oni su svoju ljubav krili od očiju javnosti pošto košarkaš već ima jedno loše emotivno iskustvo iza sebe.

Vanja je odbojkašic­a i pored klasične odbojke aktivno se bavi i odbojkom na plaži, gde je zabeležila izvanredne uspehe.

Novici su čestitke stizale sa svih strana sveta, a posebno od navijača Partizana i njegovih nekadašnji­h klupskih drugova. Tako je Jakov na Tviteru već viđen kao očev naslednik.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia