Blic

Bane i Matić u timu sezone Premijer lige

BEOGRAD Nemanja Matić i Branislav Ivanović naći će se u idealnom timu Premijer lige za sezonu 2014-15!

- BRANKO MARKOVIĆ

Po saznanjima “Blica”, dvojica aktuelnih reprezenta­tivaca Srbije su sjajnim igrama u dresu londonskog Čelsija zadovoljil­i sve ukuse, pa će uskoro i zvanično biti proglašeni članovima idealnog sastava najskuplje i najjače fudbalske lige u svetu.

Podaci o glasanju u kojem učestvuju fudbaleri koji su proglašava­ni najboljim u prethodnim sezonama retko cure iz kancelarij­e engleske fudbalske asocijacij­e, odnosno rukovodstv­a lige, ali ovog puta pouzdane informacij­e macije govore o velikom priznarizn­anju članovima nacionalno­gnalnog tima “orlova”.

Gala večera na kojoj ojoj će biti obavljeno proglašenj­e ašenje biće održana u nedelju,ju, 26. aprila, u Londonu.

Konstantno visok učinak u ekipi sa Stamford bridža, koji vode u Premijerer ligi, doneo je našim asovima ovima nepodeljen­e simpatije. je.

Ivanović (31) je u Čelsiju od 2008. godine gde je došao iz moskovske Lokomotive za 13 miliona a evra. Prethodno, 2006. stigao gao je

u Mo Mos s kv kvu u iz OFK Beograda za sumu od 2,2 miliona evra. Njegova današnja tržišna cena iznosi 15 miliona evra.

Nemanja Matić (26) je prvi put potpisao za Čelsi 2009, ali je potom pozajmljen Viteseu, a 2011. pristupio lisabonsko­j Benfiki. Drugi put je stigao na Stamford januara 2014. uz obeštećenj­e Portugalci­ma od 25 miliona evra. Sad uz njegovo ime stoji cena od 34 miliona evra.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia