Blic

PRAVO NA KIKS BORAC MORA DA PADNE

Danas je na programu prvi deo 22. kola Superlige. Nastavak je u ponedeljak, pošto su četiri ekipe juče imale obaveze u Kupu Srbije. Pomeranja su nastala, da podsetimo, zbog uskršnjih praznika.

- M. M.

BEOGRAD

Crvena zvezda će danas posle poraza od Novog Pazara dočekati Borac (17), a trener beogradski­h crveno- belih Nenad Lalatović se osvrnuo i na rivala, ali i na komentare iz Partizanov­og tabora.

- Neće biti lako jer je Borac većinu bodova osvojio na strani. Imaju sjajnu kontru i polupolu kontru. Ali, mi pravo na grešku nemamo. Pet bodova razlike je ionako mnogo. Bitno je da prvu ili drugu šansu iskoristim­o. Biće promena u našoj ekipi, najverovat­nije dve.

On se potom osvrnuo i na polemiku koja se povela posle Zvezdinog poraza u Novom Pazaru, te njegovog komentara da crveno-beli nisu zaštićeni, na šta je reagovao i potpredsed­nik Partizana Milorad Vučelić.

- Ne bih da komentariš­em izjave gospodina Vučelića jer ne znam k koliko se razume u fudbal. SvakuSva našu utakmicu su komen komentaris­ali na ovaj ili onaj način.nač Nismo ludi, svi znam znamo odakle dolaze te iz izjave. Ispalo je da je sv svaka naša pobeda prljava. Ja volim lim Zvezdu i braniću je.. Niko ne priča o propustima ustima na njihovim mečevima.ečevima. Ne priča se toliko o njihovom golu lu protiv Voždovca,, penalu protiv Radničkogn­ičkog i igranju rukom m Babovića kod gola a protiv Jagodine. Pričajučaj­u kako su sami protiv otiv svih. A kada pobede ede - uvek je zasluženo, , a kada mi pobedimo - uvek nam je neko pomogao ao - zaključio je Lalatović.

Vukašin Jovanovićv­anović je saglasan sa mišljenjem­šljenjem trenera i dodaje da je pobeda jedina opcija..

- Čeka nas teška utakmica protiv odličneičn­e ekipe Borca. Imajuu dobar kontranapa­d,d, brze igrače, ali ne e treba mnogo da pričamorič­amo o njima. Zanima ma nas samo pobeda - rekao je Jovanović.

ČačaniČač imaju brzebrz igrače. To moramomo imati u uv vidu

 ??  ?? ŠKULETIĆ FRAJDEJ GAĆINOVIĆ LAZOVIĆ
ŠKULETIĆ FRAJDEJ GAĆINOVIĆ LAZOVIĆ
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia