Blic

Meta br. 1

Evropska elita vodi bitku za mladog Francuza, čija je cena 82,5 miliona evra. On može da bira za koga će da potpiše.

- ZORAN KECMAN

Mladi vezista Juventusav­entusa diže za sobom zlatnu prašinu,rašinu, toliko da su mu na tragu ragu Čelsi, Pari Sen Žermen, Real, Barselona, Mančester siti, i, Bajern, pa i bivši klub Mančester ester junajted koji ga je olakoo pustio pre par sezona da pređeđe u redove Juventusa. A cena a skače iz nedelje u nedelju, sada je 82,5 miliona evra!

Prvi čovek Pari Sen Žermena Naser al Kelaififi navodno se proteklih dana a sastao sa Pogbom lično, ali o tome nije želeo da priča za medije. Čim se to saznalo i u Mančesteru su rešili da krenu u akciju, pa je Mančester siti rešiošio da učini sve ne bi li Pogba nasledio asledio Jaju Turea. Šta su “građani”đani” voljni da učine?

- Siti je spremann da ponudi Juventusu Samira a Nasrija i Edina Džeka plus s novac u zamenu za vezistu u Juventusa. Moraju da vode računačuna da ne probiju granicu finansijsk­og nansijskog fer-pleja, otuda su u svesni da moraju da prodaju par dragulja kako bi doveli Francuza ncuza - piše “Miror” koji dodaje da u opciju za prodaju dolaze i Jaja Ture i Stevan Jovetić, koji bi rado u Italiju.

Pitanje je šta ćee moći da uradi klub sa “Itihada” ada” ako je istina da su u Barselonie­loni rešeni da Pogba potpiše zaa njih. U anketi lista ”Sport” navijači avijači su se izjasnili da je on prima marna rna meta, čak 51 odsto ih želi da ga vidi na “Nou kampu”.

Č Čelsie ls i je takođe zagrizao, u njemu Žoze Murinjo vidi novog Kloda Makele- lea, mada je nejasno zbog čega im je toliko potreban ako se zna da je u sredini neprikosno­ven Nemanja Matić. Što se tiče Reala, Pogba im je odavno na meti, a činjenica je da bi i on, kako stvari stoje, najviše voleo da igra u Španiji, što je više puta ponovio.

Igrač Juventusa ove sezone dobio je čak 65 direktnih duela sa protivničk­im igračima, što ga dovodi na 75 odsto uspešnosti, dok je dobar i u defanzivi sa 48 odsto dobijenih duela za loptu uklizavana­jam. Saigračima je pripremio čak 33 gol šanse.

 ??  ?? POGBA JE MAJSTOR ZA GOLOVE SA DISTANCE
POGBA JE MAJSTOR ZA GOLOVE SA DISTANCE

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia