Blic

Izboden NBA igrač priveden i Antić

ŽRTVA: KRIS KOPLEND BEOGRAD Košarkaš Indijane Kris Koplend uboden je nožem u stomak u tuči u jednom noćnom klubu u Njujorku, nakon čega je policija privela i tandem Atlante, Pero Antić - Tabo Sefološa, i to zbog ometanja istrage!

- VLADIMIR BOJČEVIĆ

Tuča o kojoj je juče brujala američka košarkaška javnost dogodila se u noći između utorka i srede, negde oko četiri sata posle ponoći, pred samo zatvaranje popularnog kluba „ Uan Ouk“. Po svemu sudeći, do svađe je došlo prilikom izlaska gostiju, kada je izvesni 22-godišnji Šizoj Bliri izvadio nož, ubo Krisa Koplenda, posekao njegovu tri godine mlađu devojku Ketrin Saltaru po ruci i nozi, dok je posekotinu po stomaku zadobila i izvesna Ketrin Somani, koja je bila u njihovom društvu. Napadač je brzo uhapšen, a Koplend i Somani su prevezeni u bolnicu u stabilnom stanju.

Kada su u pitanju Sefološa i Pero Antić, bivši košarkaš Crvene zvezde, oni su privedeni zbog ometanja istrage, a zvanično su okrivljeni za sprečavanj­e vlasti u sprovođenj­u dužnosti. Navodno, odbili su da se pomere kada je policija počela da vrši uviđaj!

Inače, njih dvojica su doputovali u Njujork tek nekoliko sati pre incidenta jer Hoksi tek večeras igraju protiv Bruklina. Američki mediji nisu naveli, ali se pretpostav­lja da su obojica potom pušteni, te bi trebalo da budu u sastavu.

Takođe, zasad nije jasno ni da li su Antić i Sefološa bili u društvu Koplenda ili su došli zasebno.

 ??  ?? Kada su u pitanju dešavanja na NBA parketima, noć su obeležili drugi uzastopni poraz Golden Stejta i derbi Los Anđelesa koji je pripao Klipersima. Rezultati: LA Klipers – LA Lejkers 105:100, Nju Orleans – Golden Stejt 103:100, Oklahoma – San Antonio...
Kada su u pitanju dešavanja na NBA parketima, noć su obeležili drugi uzastopni poraz Golden Stejta i derbi Los Anđelesa koji je pripao Klipersima. Rezultati: LA Klipers – LA Lejkers 105:100, Nju Orleans – Golden Stejt 103:100, Oklahoma – San Antonio...
 ?? Foto: Reuters ?? Policija odvodi Antića na razgovor u stanicu
Foto: Reuters Policija odvodi Antića na razgovor u stanicu
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia