Blic

JOVIĆ PEŠKE PROŠAO ČAČANSKE „ZEBRE“

Crvena zvezda je skoro peške, bez većeg napora savladala Borac - 3:1 (1:0) u 22. kolu Jelen Superlige. Režiser pobede bio je Luka Jović, koji dva puta matirao Čačane.

- Stadion Sudija: Strelci: Gledalaca:

BEOGRAD

Crveno-beli sada duvaju za vrat Partizanu, približili su mu se na dva boda i čekaju ishod liderovog gostovanja OFK Beogradu u ponedeljak.

Tri vezana udarca iz ugla dala su rezultat već u 11. minutu. Stojanović je centrirao, Lazović prebacio loptu glavom na drugu stativu, da bi je Jović zakucao u mrežu pored nemoćnog Bajića. Ko zna kako bi se odvijala situacija na terenu da Mašović, par minuta ranije iz teške pozicije sa pet metara nije gađao pravo u Rajkovića.

Minijatura Jovića u 50. minutu razgalila je navijače crveno-belih. Sjajno se mladi napadač oslobodio Maslaća i savladao Bajića, da bi samo neki minut kasnije ustupio mesto Gavriću zbog povrede.

Potvrda pobede stigla je sa bele tačke u 66. minutu, kada je precizan bio Lazović. Prethodno je Maslać prekršajem zaustavio Parkera.

Mogao je i Parker u 77. minutu da se upiše među strelce, ali nije imao sreće jer

1 je pogodio stativu.

Zato priliku na drugoj strani nije propustio Rade Krunić. Nesuđeno Zvezdino pojačanje savladalo je Rajkovića u 80. minutu posle asistencij­e Milojevića, za

0 častan poraz Borca.

Inače, kapiten mlade reprezenta­cije Marko Petković prvi put nakon dugog oporavka od povrede bio je u konkurenci­ji za tim. D. Radović

FOTO-VEST

 ?? Foto: A. Dimitrijev­ić ?? PROLEĆNO BUĐENJE: Luka Jović
Foto: A. Dimitrijev­ić PROLEĆNO BUĐENJE: Luka Jović
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia