Blic

Kolima pregazio ok je nije ubio

GROMOVIĆ UHAPŠEN ZBOG UBISTVA JELENE TURŠUM

-

Turšumom, živeli su s njom. Jelena je poslednjih godina bila pevačica u Gromovićev­om bendu.

Njena majka Ana i očuh Nenad, međutim, nisu bili oduševljen­i Zoranom, kada ga je jednom prilikom dovela kod njih u Vajsku.

- To je bilo u avgustu prošle godine. Doveli su njenu ćerkicu koja je htela kod nas. Delovao mi je kao tutumrak. Za dva, tri sata, koliko su bili na ručku, jer su žurili na tezgu, nije progovorio ni pet reči. Na prvi pogled nije mi se svideo. Kada su otišli, uhvatio sam se za glavu i rekao „jao, Jelena moja“- priča Škorić.

On, međutim, napominje da je Jelena o Zoranu stal- no pričala sve najlepše, hvalila ga je sve vreme.

Očuh se poslednjie­dnji put sa Jelenom čuo uo u petak predveče, nepun dan pre ubistva.

- I ona, kao i mi, brojala je dane do raspusta jer su deca želela da dođu kod nas. Nismo ni slutili kakva će nas tragedija sve zadesiti - kaže očuh.

Porodicu niko zvanično, međutim, nije obavestio o Jeleninom ubistvu. Sve su čuli od prijatelja, pa su po Jelenino telo u Travnik otišli sestrases Milana i zet. Jelena će biti sahranjena na lo lokalnom groblju u Vajskoj.Vajsk Baka će usvojiti unučiće.unu

- U nedelju uveče zvaoz nas je Salem, s kojimko je Jelena zvaničnoni bila u braku. MolioM nas je da preuzmemou­zm brigu o njihovo dvojedv dece da ne bi završili u nekom domu. To su naši unučići. Biće teško da tu decu izvedemo na pravi put, već smo u godinama, a ja sam i invalid, ali bolje je da budu s nama nego u domu - kaže Škorić.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia