Blic

Mitrović šutnuo Kristijana!

BEOGRAD Sastanak između Željka Mitrovića i Kristijana Golubovića juče na TV Pinku trajao je tri sata. Ishod, međutim, nije bio povoljan po bivšeg robijaša.

- VESNA ĐORĐEVIĆ ŽELJKO MI JE REKAO DA JE ZA MENE NAJBOLJE ŠTO JE OVAKO ISPALO, JER USKORO IDEM U ZATVOR

Žestoki momak je u pratnji dvojice prijatelja juče stigao na Pink televiziju, iz koje je izašao nakon tri sata. Iako je pokušao da izbegne novinare i fotoreport­ere, očigledno nezadovolj­an tokom sastanka sa čelnikom TV Pinka, u tome nije uspeo.

- Razgovarao sam dugo sa Željkom, kao što ste mogli da vidite - rekao je najpre kroz osmeh, ali se ubrzo uozbiljio. Na pitanje da li se vraća na Farmu, rekao nam je: Ne!

- Željko mi je rekao da je za mene najbolje što je ovako ispalo i što sam izašao, jer za mesec dana idem u zatvor. Da opet uđem na Farmu i ostanem do 31. decembra, ostalo bi mi samo pet dana za porodicu. Bukvalno bih iz zatvora otišao u zatvor. Mislim da je Mitrović u pravu - rekao je Golubović za „Blic”, opravdavaj­ući odluku čelnika TV Pinka.

Kaže da ga Mitrović nije ubeđivao da ponovo uđe u rijaliti, već mu je obrazložio svoj stav, sa kojim se i on složio. Drugo mu ništa i nije preostalo.

- Ja sam dobio sav svoj honorar, sve mi je isplaćeno do dinara. Žao mi je samo naroda koji je izigran jer je glasao za mene sve ovo vreme i video me kao pobednika. Ja se ne osećam kao pobednik jer sam zbog jednog homoseksua­lca kojeg nisam ni udario izbačen. Neka se ne brine, neću ga čekati kad ispadne, ni ja ni moji ljudi. To me ne zanima - kaže Golubović.

Kada smo ga pitali za navode Jelene Milošević Balerine da će ostaviti svoju ženu Ivanu i oženiti se njom, samo se nasmejao.

- Ma ona lupeta gluposti. Hiljade žena bi volele da se njima oženim, ali ja sam već oženjen i ne pada mi na pamet da se razvodim. Moram da sredim kuću na Zvezdari, da renoviram stan u kojem će Ivana i moja ćerkica Vera živeti... Da im ostavim novca za život dok me ne bude bilo. Moram da zatvorim svoj klub, firmu... Da se spakujem i da odem - kaže za „Blic” Kristijan Golubović.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia