Blic

Mladić poginuo, četvoro povređeno

- ŠABAC S. B.

- U teškoj saobraćajn­oj nesreći koja se dogodila juče sat posle ponoći na izlasku iz Bogatića nastradao je Marko Stanković (24) iz Klenja, dok je četvoro mladih koji su se s njim nalazili u automobilu povređeno.

Lakše su povređeni Aleksandar Ninković (23) i Milan Slepčević (30), dok su teže povrede zadobile Marija Ivanković (23) i Snežana Tatalović (23). Mladići su posle ukazane lekarske pomoći u Šapcu pušteni kućama, dok su devojke zadržane u bolnici.

Petoro mladih bili su u automobilu „škoda oktavija“koju je vozio Stanković i kretali su se od Bogatića prema Šapcu. Kako se pretpostav­lja, zbog neprilagođ­ene brzine vozilo je sletelo s puta u njivu. Od siline udarca, Stanković je ispao iz automobila i preminuo je na licu mesta. Ostali saputnici prevezeni su u šabačku Opštu bolnicu. Dežurni javni tužilac naložio je obdukciju Stankovića.

Kako su nam rekli u Klenju, mladići i devojke su iz seoskog kafića malo posle ponoći krenuli za Šabac. Posle desetak kilometara, sleteli su s puta. Na izlasku iz Bogatića još su vidljivi tragovi guma, pojedini delovi automobila nalaze se još na njivi gde se auto zaustavio.

Marko Stanković će biti sahranjen danas na seoskom groblju.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia