Blic

OTKRIVENI RADA MANOJLOVIĆ I MIL Drug, drug, pa - drugo stanje

BEOGRAD Sve što u poslednje vreme rade ukazuje na to da se opet vole, iako tvrde da su samo drugari.

- VLADANA JOKIĆ

Kamere emisije “Paparaco“Paparaco lov” još jednom su zajedno snimile bivše ljubavnike Radu Manojlović i Milana Stanković kako se druže u noćnim satima. Ako je suditi po njihovim postupcima, čini se da stari ljubavnici ponovo podgrevaju emocije. Pre nekoliko noći Milan je došao po Radu kolima ispred njenog stana, a ona je i više nego voljna izletela iz kuće i otišla da se provoza s njim. Da ovo nisu spekulacij­e, najbolje pokazuju snimci sa kamere navedene televizijs­ke emisije koji su bivše ljubavnike pratili u stopu.

Ovo je njihov drugi javni susret u roku od mesec dana, a pre ovog “noćnog“noćnog izleta” zajedno su došli na snima- nje Pinkovog novogodišn­jeg programa. Tada se nisu libili da u javnost pokažu da su u dobrim odnosima, pa osim što su zajedno plesali, Milan je bio dovoljno smeo da je šljapne po zadnjici. Na snimanju su se gledali, uvijali se jedno oko drugog, a Rada je pevala “Dragane moj”. Tokom pauza odmarali su se sami u apartmanu.

- Nismo zajedno. Mi smo drugovi već više od tri godine, ali nismo se eksponiral­i - rekla je Rada za “Blic”, i dodala.

- Podsetiću vas da smo Milan i ja bili najbolji prijatelji godinu i po dana pre nego što smo postali partneri. Nas veže čvrsto prijateljs­tvo i to je sve - kaže pevačica.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia