Blic

LJUBAVNI TROUGAO ROBIJAŠ J Kristijan i spava sa

BEOGRADD Dok je Ivanaa ljuljala njihovo dete, Golubovićo­lubović je dan pprovodio s Jelenom u Novomm Sadu. Nju je izveoizvve­o u kafić, a suprugu je ubedio da je u Beogradu.

- J. VELJKOVIĆ I A. POPOVIĆ VI SVE SAZNATE… EEVO ME, BAŠ SAM NA SPLAVIĆUS TRENUTNOTR­ENUTN SA NJEGOVIM SINOMS LAZAROMLAZ­ARO

Otkako je izbačen iz rijalitija „ Farma”, arma”, Kristijan Golubovićo­vić koristi svaku situacijui­ju da se vidi sa svojom ljubavnico­mubavnicom Balerinom. Tako ako je juče i prekjuče uspeoeo da obrlati suprugu i izmislimis­li joj priču kako ne može e da se vrati u Kraljevo zbog og sastanaka sa Željkom Mitrovićem, kao i drugih brojnih obaveza u Beogradu.adu. Zapravo, Golubović je e skoro dva dana proveoo sa bivšom farmerkom.

Balerina i Kristijan viđeni su u tokuku prekjučera­šnjegaš jeg da danaaa u jedjednomo jednom kafiću u Novom Novvom Sadu, a kako tvrde onni oni koji su se zatekli na tommtom mestu, njih dvoje su se svve sve vreme ponašali kao praaviprav­i par. Nisu se krili, a ni nii ustručaval­i da se ljubee ljube i dodiruju, a kasnije su, kako izvor blizak paru tvvrdi, tvrdi, proveli i noć zajednoo. zajedno. Kada smo pitali Kristijana­Kristijaan­a kakva je bila noć sa Balerinom,Baalerinom, on je kao i običčno obično sve demantovao.

- Ma kakvi,, kakvi, odakle vam to. Ja sam u Beeogradu. Beogradu. Kod ovog bazena nan na Novom Beogradu, ne znaamznam tačno gde samm. sam. A, nisam bio sa Balerinom. Sve vreme sam ovde, spavao sam kod mog prijatelja­a prijatelja Čede i imao bašb baš ružnu noć jer sams sam rastrzan zbog zaatvora zatvora koji mi preti. Ne mogu moguu da stignem sve da obavimobav­iim pre nego što odem na izdržavanj­e izdržavanj­edavanje kaznnekazn­e - rekao je Kristijann, stijan, ponavljaju­ći verovatno priču koju jej je prethodno složio i supruzi Ivanii.Ivani. Ona mu je očigleedno očigledno i poverovall­a. rovala. Međutim, BalerrinaB­alerina je otkrila sve, iakoiiako je u početkuu četku nespretno pokušala da objassniob­jasni kako se sa Krristijan­omKristija­nom ne viđa viiđa znajući daa da to njemu ne iddeide u prilog. Kad smos smo joj rekli da dad znamo da je prekjučep prekjuče i juče bilab bila opet iintimmnai­ntimna sa KKristtija­nom, Kristijano­m, Miloššević­eva Miloševiće­va se slatkoslaa­tko nasmejala i kao kaok da je jedva ddočekkala dočekala da obelodanim­o nnjihoovu njihovu ljubav.

- Jao,J Jao, kako vi sve to ssaznnate… saznate… Da… evo me bbaš baš sams sam na jednom splaviću trenutnott­renutno sa njegovim sinomm sinom Lazarom, sa kojim sam odmah našla zajednničk­iinički jezik. On je divan mmladdić,mladić, na oca - cvrkutala je Balerina. Nonšalantn­o, onako da bude kao usput, Jelena je nagovestil­a da čeka Kristijana da završi sastanak na TV Pinku sa Mitrovićem i da jejee poveze sa sobom u Šimaanovce, Šimanovce, gde zajedno trebaa treba da gostuju u emisiji „Magazingaz­in „Magazin IN”.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia