Blic

„BLIC“NA EVROSONGU 2016: Mama mi poručuje: Smiri se malo

STOKHOLM

- NA EVROSONG NISAM DOŠLA DA BIH NAŠLA DEČKA, TVRDI SANJA

Naša predstavni­ca večeras će nastupiti u drugoj polufinaln­oj večeri Evrosonga u Stokholmu.

Ekipa „Blica“pružila je podršku atraktivno­j crnki, koja nam je ispričala da ima tremu uprkos tome što je mislila da je neće biti.

- Jedno je sigurno, iako trema postoji, ona neće biti pogubna i neće uspeti da me omete kada je večerašnji nastup u pitanju - kaže Sanja, koja oseća uzbuđenje što se u Švedskoj prema njoj ponašaju kao prema zvezdi. Međutim, neko joj fali:

- Mama mi mnogo nedostaje, ona mi je velika podrška. Čujemo se sva- kodnevno. Njene zamerke su: „Prestani stani više da pevaš, smiri ri se malo“. Kaže mi da a pazim na ponašanje, mada ja nikada ne radim im nešto što nije dobro po mene. Ja sam u Stokholmu sa jednim ciljem, a to sigurno nije da nađem dečka - iskrena je ona.

Naša predstavni­ca je stekla nova prijateljs­tva na koja je posebno ponosna. - Bliska sam sa predstavni­cima mnogih zemalja, i drago mi je što je tako. Mi smo svi ovde da se družimo i upoznajemo - priznaje pevačica, koja će dati sve od sebe da predstavi Srbiju na pravi način.

- Ne vodim se idejom da se nekome dodvoravam da bih bila favorit. Najvažnije mi je da predstavim Srbiju na najbolji mogući način. Nekima sam antipatičn­a, drugima simpatična. Svakako sam svoja i daću maksimum da opravdam poverenje koje mi je ukazala ekipa koja me je izabrala - kaže pevačica za „Blic“i dodaje da ne bi želela da ulazi u priče da li je Evrosong namešten.

- Stvarno se ne bavim tim stvarima, pre svega, zato što Evrosong ne doživljava­m kao takmičenje, jer je ovo za mene jedan festival muzikeuzik­e na kojem se akumulira pozitivna energijane­rgija sa svih strana - priča ča ona.

Srpska predstavni­ca, osim toga što se družila sa kolegama, a, iskoristil­a je priliku da obiđe biđe Stokholm, u koji bi jednognog dana volela da se vrati. - Nažalost, nisam uspela da obiđem ceo grad zato što sam imala samo dva slobodna dana. I te kako volim da turistički obilazim gradove i, prvi put kada mi se bude ukazala prilika da se vratim u Švedsku, sigurno ću posetiti Stokholm - prenosi svoje utiske Sanja.

 ??  ?? DEEN: GREŠKA JE ŠTOŠ NISMO PEVALI NA ENGLESKOM LESKOM RUSKI PREDSTAVNI­K: BORIĆU SE DA RUSI PRIHVATE LGBT POPULACIJU
DEEN: GREŠKA JE ŠTOŠ NISMO PEVALI NA ENGLESKOM LESKOM RUSKI PREDSTAVNI­K: BORIĆU SE DA RUSI PRIHVATE LGBT POPULACIJU

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia