Blic

Ubijen sa više od 10 hitaca

- A. Ž. A.

Obdukcija tela Vlastimira Miloševića (33), koji je u ponedeljak ubijen u Ulici 27. marta u centru Beograda, pokazala je da je ubica sasuo u njega više od deset hitaca iz “škorpiona”.

Zasad nepoznati napadač jurio je Miloševića niz Takovsku ulicu i pogodio ga sa više hitaca najpre u telo, a potom i u glavu, a kada je nesrećni mladić ranjen pao na tramvajske šine u Ulici 27. marta, ubica ga je overio tako što mu je pucao ispod brade.

Jedini trag u identifika­ciji ubice, koji je imao kapuljaču, zasad su snimci sigurnosni­h kamera sa okolnih lokala i zgrada.

U ulici je nađeno šest čaura, ali ne i “škorpion”, iz koga je ubica pucao s prigušivač­em.

Motiv likvidacij­e nekadašnje­g kjokušinka­i reprezenta­tivca zasad se samo nagađa, zbog čega je istraga usmerena u nekoliko pravca.

Milošević je naime bio blizak sa grupom Nemanje Prodanović­a, koja se bavila švercom kokaina, iako je on sam hapšen jedino zbog nanošenja teških telesnih povreda i nasilničko­g ponašanja.

U istrazi se ne odbacuje mogućnost i da je Milošević ubijen iz osvete. Njegov nerazdvojn­i drug bio je Vladimir Đurović, optužen za ubistvo Velibora Dunjića, vođe navijačke grupe “Hijene” u maju 2014. Đurović je u bekstvu, a istražuje se da li je možda neko od Dunjićevih prijatelja ubistvom Miloševića želeo da mu se osveti za likvidacij­u ili pošalje neku poruku.

 ??  ?? ubica ga overio na tramvajski­m šinama
ubica ga overio na tramvajski­m šinama
 ??  ?? ubijeni vlastimir miloševiĆ ( )
ubijeni vlastimir miloševiĆ ( )

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia