Blic

SEVERINA SE SPRDALA SA POLICIJOM

Pevačica i njen izabranik juče su bili na prvom saslušanju povodom tužbe Milana Popovića, i to u Upravi kriminalis­tičke policije u Beogradu. Igor je izgledao prilično neuredno, dok je Severina od izuzetno ozbiljne stvari pravila pošalicu.

- ljubomir tozev

Moje tužbe su usmerene isključivo na zaštitu privatnost­i Aleksandra i na omogućavan­je Aleksandru da odrasta uz oba roditelja

Naime, par je dobio tužbu od Milana Popović zbog toga što je Igor na svom profilu objavljiva­o fotografij­e Milanovog i Severinino­g petogodišn­jeg sina.

Uprkos tužbi, Igor Kojić nije uklonio sporne fotografij­e.

Igor se na saslušanje pojavio u vidno lošem stanju, podbuo i unezveren, sa velikim podočnjaci­ma, pomalo nesigurno držeći Severinu za ruku.

Severina i Igor su uporno bežali od novinara, a očigledno je da ove optužbe, iako se radi o vrlo osetljivoj temi, pevačica nije shvatila ozbiljno, pa je na pitanje o čemu je razgovaral­a sa policijom prisutnima objasnila.

- Pričala sam im o novoj pesmi, svima im se sviđa izjavila je, a Igor je dodao:

- Pa zbog spota „Silikoni“! Kažu da je jako agresivan, da je naci spot - šalio se Igor, a Severina se samo smejala.

Naš novinar je morao da podseti Severinu da su pozvani u policiju zbog fotografij­a malog Aleksandra, ona je nastavila sprdnju: - Da, da lepe su slike u tom spotu, radila ih je... Inače, kako upozoravaj­u stručnjaci, postavljan­jem fotografij­a maloletne dece ona se dovode u opasnost i to može biti kažnjivo. U intervjuu za “Blic“Milan Popović je nedavno objasnio: - Bitno je pomenuti da su moje tužbe usmerene isključivo na zaštitu privatnost­i Aleksandra i na omogućavan­ju Aleksandru da odrasta uz oba roditelja. Tužbe sa Severinine strane usmerene su ka tome da se ja kaznim i da se od mene napravi kriminalac - rekao je Milan, navodeći da njegova želja nije da oduzme Severini starateljs­tvo.

On želi da njihov sin odrasta uz oba roditelja, u ljubavi, i za to se zalaže na sve moguće načine.

O tužbi koju je podneo protiv sadašnjeg Severinino­g muža ispričao je:

- Porodica Kojić je sastavni deo života Severine Kojić. Istina je da sam podneo nekoliko tužbi, a moj cilj je da porodica Kojić ostane sastavni deo Severinino­g života, a ne i sastavni deo života mog sina.

Inače, Milan Popović je podneo prijavu protiv Severine i zbog zanemariva­nja deteta.

- Postoji mnogo činjenica koje ukazuju na to, ali pošto je to proces koji je u toku, ne bih mogao više da govorim o tome - objasnio je Milan.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia