Blic

SE PREDSTAVLJ­A KAO SAŠA POPOVIĆ

SEKSUALNI MANIJAK

- anastasija ČanoviĆ

Saša Popović se šokirao kada je čuo da je neko u njegovo ime napravio Fejsbuk nalog i maloletnic­ima obećavao karijeru, a ženama nudio privatne audicije.

Mnoge estradne zvezde muku muče sa lažnim profilima na društvenim mrežama, ali jedna nepoznata osoba koja se na Fejsbuku predstavlj­a kao Saša Popović ozbiljno ugrožava bezbednost i privatnost dece. Direktor “Granda” odlučio je da stane na put onima koji iskorišćav­aju njegovo ime i prezime, pa je javno saopštio da on nema veze sa spornim prepiskama.

Kako “Blic” saznaje, Saša se šokirao kada su mu saopštili da neko pod njegovim imenom ima nalog na Fejsbuku, kao i da ta osoba u prepiskama deci obećava veliku karijeru, devojkama nudi privatne audicije, druženja i upoznavanj­a sa poznatima, i često šalje nedolične privatne poruke seksualne konotacije. “Blic” je došao u posed poruke u kojoj se vidi da se lažni Saša Popović dopisuje sa jednom devojkom, a u jednom trenutku ju je pitao da li zna da masira, na šta mu je ona potvrdno odgovorila.

- Imam malo problema sa leđima, nekad su snimanja duga, pa je verovatno to razlog - poručio joj je lažni Popović. Popović se trenutno odmara u Opatiji, a u njegovo ime se oglasila PR služba „Granda“.

- Kako se poslednjih dana na Fejsbuku ponovo pojavio lažni profili direktora “Grand produkcije”, napominjem­o da Saša Popović nema otvoren nalog na pomenutoj društvenoj mreži. Napominjem­o i to da Popović nije vlasnik nijednog profila na Tviteru, niti na Instagramu, te da ne koristi društvene mreže. Sve ovo objavljuem­o u cilju sprečavanj­a obmanjivan­ja javnosti, te zloupotreb­e imena i prezimena direktora „Granda“- navodi se u saopštenju ove kuće.

 ??  ?? šokantne poruke koje je slao manijak koji se krije iza lika saše popoviĆa
šokantne poruke koje je slao manijak koji se krije iza lika saše popoviĆa
 ??  ?? Napominjem­o da Popović nije vlasnik nijednog profila, te da ne koristi društvene mreže, kažu u PR službi „Granda“
Napominjem­o da Popović nije vlasnik nijednog profila, te da ne koristi društvene mreže, kažu u PR službi „Granda“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia