Blic

Devojčicu napastvova­o pred drugom decom

Devojčica S. S. od nepunih pet godina koju je napasnik Nebojša B. pokušao da obljubi, oporavlja se kod kuće i pod stalnom je pažnjom roditelja.

-

Istraga protiv Nebojše B. koji je osumnjičen za obljubu devojčice i dalje traje. Zasada je izvesno da se napastvova­nje dogodilo naočigled druge dece, a policija utvrđuje da li su možda i oni bili žrtve ovog napasnika.

- Cela porodica je i dalje u šoku, niko ne može da veruje da je tako nešto moglo da se desi. Odakle mu pravo da dirne dete, sramota i za njega i njegovu porodicu - pričaju za „Blic“meštani naselja Letnjikova­c.

Kako je „Blic“juče pisao, Nebojša B. iz tog naselja u blizini Šapca uhapšen je pod osnovanom sumnjom da je u utorak, 6. juna, obljubio devojčicu S. S. od nepunih pet godina.

- On se nije ustručavao, nego je devojčicu zajedno sa još dvoje dece koja su sa njima bila u kući namamio u sobu da gledaju crtane filmove. Niko nije mislio da nešto loše može da im se desi, naprotiv, dugo se znaju i on nije bio nasilnik, barem ne da mi znamo - pričaju komšije.

Naime, roditelji devojčice sedeli su u susednoj sobi sa babom napasnika, pili su kafu i družili se.

Za to vreme, Nebojša B. ležao je sa decom u sobi i pravio se da sa njima gleda crtane filmove.

- Kada niko nije očekivao da se deci može desiti nešto loše, on se skinuo i napao je devojčicu. Dete je, srećom, vikalo u pomoć pa je otac doleteo i zaustavio manijaka - pričaju poznanici obe porodice.

Otac devojčice, zgrožen prizorom i obujmljen besom, napao je manijaka, koji se nevešto pravdao da se ništa nije desilo.

Koliko je napadač bio brutalan, pokazuje i to što se nemili događaj dogodio naočigled druge dece koja su samo nemo posmatrala, nesvesna šta se događa maloj S. S.

 ??  ?? uplašena devojČica je posle nemilog dogaĐaja pod budnim okom porodice
uplašena devojČica je posle nemilog dogaĐaja pod budnim okom porodice

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia