Blic

ZBOG POBEDE SAM BIO SPREMAN NA SVE

Ponosni Nikšićanin kaže da će pevanjem nastaviti da se bavi tek kada završi školu i fakultet, dok mu je devojka, pored porodice, bila najveća podrška tokom takmičenja.

-

Pobednik „Pinkovih zvezda” za ovu sezonu je najmlađi učesnik ovog takmičenja, petnestogo­dišnji Ismail Delija, koji je svoju sreću okušao prošle godine u „Pinkovim zvezdicama”, a zatim se ove oprobao u starijoj grupi, što je urodilo plodom. Publika je svojim glasanjem pokazala da sva naklonost odlazi njemu. Ismail za „Blic” priznaje da je u šoku, ali da je tokom takmičenja davao sve od sebe kako bi pokazao sve što ume, te da mu ništa nije bilo teško.

- Bilo je naporno putovati iz Nikšića na svako snimanje, ali mi nije bilo teško jer kada nešto želite jako, onda je sve lako. Ja sam od početka bio spreman na sve. Uz podršku porodice sve mi je bilo lakše, a oni su sve ovo vreme bili uz mene. Šta ti je bilo najteže tokom takmičenja? - To su bili trenuci kada smo pevali po troje, pa se jedan birao za prolazak. Tada sam bio siguran da ću da ispadnem iz takmičenja, ali eto, borio sam se lavovski, i uspeo sam. Dao sam sve od sebe u tim duelima i kada sam se tu probio i prošao dalje, posle mi je bilo lakše. Tada sam mislio da ću napusiti šou, a evo sada sam pobednik. Ne mogu stvarno da verujem šta mi se dogodilo. Ovo je šok za mene i još nisam svestan šta se desilo. Stalno se pitam kako to baš ja da budem pobednik. Da li je škola trpela zbog takmičenja i kako su profesori gledali na to?

- Škola mi je na prvom mestu, a pevanjem ću nastaviti da se bavim tek kada je završim. Zapravo, kada završim srednju školu i fakultet. U svemu ovome ipak je škola najbitnija. Završio sam osnovnu školu i profesori su bili super, imao sam sve vreme njihovu podršku. Stalno su me hvalili nakon nastupa. Niko od njih mi nikada nije rekao ništa loše. Imaš li devojku?

- Imam, i ona je presrećna zbog moje pobede. Sve vreme je bila uz mene i došla je u Beograd da bi me podržala u finalu. Lj. Tozev

 ??  ?? voditelj milan kaliniĆ je meĐu prvima Čestitao pobedu ismailu
voditelj milan kaliniĆ je meĐu prvima Čestitao pobedu ismailu
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia