Blic

PALA SAM ZBOG UKLETIH SANDALA

Folk zvezda je bukvalno pala na zadnjicu jer se okliznula u srebrnim sandalama u kojima je već bila pala ove godine na koncertu u Bugarskoj.

- marko srejiĆ

- Ne mogu da verujem da sam ponovo pala, bina je bila malo grbava... Ma definitivn­o ću da promenim sandale, uzeću neke nove, ove više neću da nosim, ove kao da su uklete... A i krive su duge noge. Nadam se da neće izleteti ovaj snimak. Tokom pada samo sam razmišljal­a kako ću da otpevam sledeću strofu - otkrila je Lepa Brena za „Blic“nakon pada.

Inače, pad se desio sasvim slučajno. Tek što je otpevala prvu strofu pesme, okliznula se i pala je i dok su svi za trenutak zaustavili dah i uplašili se da se nije povredila, ona je nonšalantn­o ustala i nastavila da peva kao da se ništa nije ni desilo, a onda se obratila i publici i kroz šaljivi ton prokomenta­risala svoje pehove.

- A što se tiče ovih mojih čuvenih padova, jer evo opet sam pala, uvek kažem - vi možete da padnete i kad padnete, najbitnije je da ustanete! Prema tome, radite to što volite, probajte, okušajte se, nemojte se ničega plašiti, sve

je to ljudski. A pala sam jer bina ima malo džombica, mislim, meni ne smeta, ali ima džombica i onda kada sam stala, op, okliznuh se i tras ponovo na d... - izvinjavam se. Nadam se da sutra neće biti modrica pregledaću kad budem krenula odavde izjavila je Lepa Brena, koja je objasnila da je presrećna što je u Knjaževcu, i tom prilikom je najavila i snimanje dokumentar­nog filma koji će obuhvatiti period njene karijere od 1981. do 1991, a pomenula je i novi album kojim će obeležiti 35 godina postojanja na sceni.

Inače, Lepa Brena je prvi put pala pre trideset godina, i to na koncertu u Mostaru sa „Slatkim grehom“kada je samu sebe udarila kolenom u glavu. Ona je tom prilikom podigla nogu toliko visoko da je nogom sebe udarila u desnu slepoočnic­u, posrnula je i pala je u stranu na kolena.

A u ovim istim sandala balkanska zvezda pala je u aprilu na koncertu u Bugarskoj tokom izvođenja

pesme „Pazi kome zavidiš”. - Kupila sam nove cipele, nisam stavila flekice koje bi bile gumirane da mi štikle ne bi klizile po sceni. Uopšte se ne sećam kako sam pala i brzo sam ustala- rekla je ona.

I pre osam godina Lepa Brena se okliznula i umalo pala. Ona je, naime, skakutala sa jednog kraja bine na drugi i u jednom trenutku je došla do same ivice i ne videvši da gazi po kablu počela da se sapliće. Sve se desilo u nekoliko sekundi, i kada su svi mislili da će pasti u publiku, Brena se uspravila pa je - shvativši da joj ceo klub gleda u dekolte, i sama spustila pogled i videla da joj se raskopčao prsluk koji joj je, pored prozirne košuljice, pokrivao grudi. Ona je zakopčala dugmiće i nastavila s koncertom.

 ??  ?? brena se okliznula i pala...
brena se okliznula i pala...
 ??  ?? ...posle nekoliko minuta je ustala i nastavila je da peva kao da se ništa nije desilo zbog kobnih cipelica ponovo na podu
...posle nekoliko minuta je ustala i nastavila je da peva kao da se ništa nije desilo zbog kobnih cipelica ponovo na podu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia