Blic

ANIN I ŠVAJNIJEV TAJNI DOLAZAK U SRBIJU

Paparaco „Blica” uslikao je Bastijana kako sa bratom teniserke žurno utrčava i istrčava iz njenog stana, dok ih ona čeka u restoranu na reci.

- tamara veliČkoviĆ

Kako saznajemo, teniserka i fudbaler već dva dana borave u Beogradu. Dok tokom dana vreme provode sa njenom porodicom, uveče su viđeni na Zemunskom keju kako opušteno šetaju, zagrljeni.

Očigledno je da su odlučili da ovaj njihov boravak u Srbiji prođe u tajnosti ali ih je u tome sprečio naš paparaco. Bastijan je sa Aninim bratom juče oko 14 časova bukvalno utrčao u zgradu u kojoj živi Anina porodica.

Dok su ulazili Švajni je šuraku pridržao vrata, a zatim su posle nepunih desetak minuta izašli, ponovo zajedno, samo u drugom stajlingu.

Švajni je belu majicu zamenio crnom i uputio se žurno u restoran gde ih je Ana čekala na ručku.

- Kako su u Beogradu trenutno nepodnošlj­ive vrućine njih dvoje dan provode u restorane pored reke, gde sa njenom porodicom i prijatelji­ma uživao. Uveče ponovo koriste priliku da prošetaju pored reke, pa su tako i viđeni na Zemunskom keju kaže naš izvor, i dodaje:

- Niko nije mogao da veruje da njih dvoje tako opušteno šetaju kao i svi ostali. Bili su sami. On ju je čvrsto grlio dok se ona smejala nekim njegovim doskočicam­a. Svi su zurili u njih, ali nikom nije padalo na pamet da im priđe jer su delovali tako slatko i zaljubljen­o, da je bilo šteta prekidati ih u tom čavrljanju.

Prema rečima našeg izvora oni su želeli da njihov dolazak prođe što intimnije.

Ana je nedavno bila u Srbiji, ali potpuno sama, dok je ovog puta sa njom došao Švajnšajge­r koji inače voli da boravi u tazbini.

- On se u Srbiji ne razdvaja od Aninog brata Miloša, ali i tasta sa kojim voli da polemiše oko fudbala. Kako Ana kada dođe u rodni grad ima gomilu obaveza, od posete ginekologu preko kafenisanj­a sa kumom i drugaricam­a do kupovine sitnica na koje je navikla pa ih svuda nosi sa sobom, Bastijan se zabavlja u muškom društvu. Uveče izađu na večeru, a provod uglavnom podrazumev­a kafanu sa tamburašim­a i vino - objašnjava naš izvor.

 ??  ?? švajni je sa šurakom došao do stana da presvuČe majicu, dok ih je ana Čekala na keju
švajni je sa šurakom došao do stana da presvuČe majicu, dok ih je ana Čekala na keju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia