Blic

Kontradikt­orne izjave koje bude sumnju

Od žene koja ne bi pogledala drugog do bestidne preljubnic­e okretala se u izjavama porodice i supruga ličnost ubijene pevačice.

-

„Blic“je pronašao nekoliko kontradikt­ornih izjava porodice Marjanović i njenog supruga Zorana Marjanović­a, koje su izrečene u poslednjih 17 meseci.

Sve je počelo kada je Zoran Marjanović prijavio da je njegova supruga Jelena nestala.

Tada je reporterim­a „Blica“rekao da su on i ćerkica polako hodali za njom na nasipu pored Dunava u Borči dok je ona trčala ispred njih. S obzirom na to da je ta staza duga nekoliko kilometara, govorio je da je Jelena odmakla od njih daleko.

- Danas smo mi išli prema njoj, ali u jednom momentu smo je izgubili iz vida i posle je više nije bilo - kazao je 2. aprila 2016. njen suprug.

Međutim, nakon što je priveden i saslušan Zoran Marjanović je tvrdio da su on i ćerkica Jana ostali na poljani da se igraju, dok je Jelena otišla da trči.

Takođe, suprug i njegova porodica često su naglašaval­i da je Jelena bila verna, da se nije odvajala od porodice. Spekulacij­e koje su se pojavile nakon njenog ubistva, da ju je možda ubio ljubavnik, oni su oštro demantoval­i.

- Vrlo malo smo izlazili, samo kada su njeni nastupi. Bukvalno u svemu smo bili zajedno - kazao je Zoran za „Blic“u svom prvom intervjuu koji je davao za medije. To je često naglašavao i njegov otac Vladimir. Međutim, nakon što je Zoran u petak uhapšen, Vladimir Marjanović naglasio je da je Jelena bila u vezi sa tajkunom iz Borče, koji ju je i ubio.

Nekoliko sati pošto je Jelena nestala, na nasipu u Crvenki novinari „Blica“prisustvov­ali su potrazi za njom. Zoran Marjanović kazao je tada: „Jelena je na fejsu imala dosta nekih obožavalac­a, primala razne pretnje, ‘prelepa si‘, ‘ukrašću te‘, mada možda na to ne treba da se obraća pažnja“. Međutim, nakon toga i on i njegov otac Vladimir počeli su da vrte drugu ploču - govorili su da je Jeleni neko možda i pretio, ali da ona to nikada nije htela da im kaže.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia