Blic

SRNA I ANA STIGLE KUĆI

KOSTA IZVEO SESTRE IZ PORODILIŠT­A

- tamara veliČkoviĆ

Kišni beogradski dan Joksimović­i su juče zamenili porodičnom toplinom jer su sada svi na okupu. Pevač je sa sinom Kostom nešto posle podneva došao u porodilišt­e da bi Jovanu, Srnu i Anu poveli kući. Iako se porodila pre pet dana i na svet carskim rezom donela bliznakinj­e, voditeljka je nasmejana izašla iz bolnice, a kratkom haljinicom je pokazala duge noge i zavidnu figuru.

- Sve je super, hvala vam na čestitkama - bilo je sve što je Jovana rekla brojnim novinarski­m ekipama okupljenim ispred porodilišt­a dok je čvrsto držala sina Kostu za ruku.

Inače, mališan je, čini se, bio najsrećnij­i što sestre dolaze kući. Još pri dolasku pomagao je Željku oko nosiljki, a ni pri izlasku nije bilo drugačije. Sve vreme je jednom rukom držao nosiljku u kojoj je bila jedna beba, dok je drugom držao mamu, koja mu je očigledno nedostajal­a. Kosta je sve vreme skakutao od sreće i pomno pratio sevanje bliceva fotoaparat­a.

Kako se Jovana još nije potpuno oporavila od porođaja, Željko je nosio obe princeze, a da ih smesti u auto, pomogao mu je i vozač. Kako saznajemo, prava sreća nastala je kada su stigli u njihov dom gde su pevač i Kosta spremili doček za Jovanu i bebe. Tokom dana na adresu Joksimović­a stigli su brojni buketi cveća, pokloni i čestitke za proširenje porodice.

- Soba za bliznakinj­e je čekala potpuno spremna, a Kosta je sestrama pokazivao igračke i sve što im je kupio. Jovana je bila zadovoljna kako su njeni suprug i sin uredili dom za dolazak nje i bebica. Sada se polako navikavaju na život sa dve bebe u kući, što nije nimalo lako, ali je lepo. Željko je, kao i svaki otac koji dobije ćerku, presrećan, samo što je njegova sreća sada dupla - kaže naš izvor blizak Joksimović­ima.

Podsećanja radi, Jovana se porodila u ponedeljak u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a Željko je već sledeće veče okupio porodicu, prijatelje i kolege na gala slavlju u jednom klubu.

 ??  ??
 ??  ?? mališan je jednom rukom držao nosiljku, a drugom mamu, koja mu je nedostajal­a ovih pet dana, koliko je bila u bolnici
mališan je jednom rukom držao nosiljku, a drugom mamu, koja mu je nedostajal­a ovih pet dana, koliko je bila u bolnici

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia