Blic

Motiv za pucnjavu sukob u kladionici?

OTAC ALEKSANDRA V. POSLE OBRAČUNA U BEOGRADU

-

- Ne znam tačno zbog čega je Roki napao mog sina Aleksandra. Jedino što sam čuo, i to ne od sina, da njihovo poznanstvo datira od prošle godine iz jedne kladionice gde su navodno igrali na aparatima. Šta se među njima desilo, ne znam, a sve to sam čuo krajem prošle godine, nakon što nam je Igor upao u kuću, razvalio vrata i pretio mom sinu.

Ovo je za “Blic” ispričao Ratko V., otac Aleksandra V. (45), koga je u četvrtak po podne u kući na Slanačkom putu u Beogradu, u kojoj su bili i Aleksandro­va dva maloletna sina uzrasta pet i sedam godina, kao i majka Slobodanka, u glavu ranio Igor R., zvani Roki. I Igor R. je ranjen u stomak, pa je i on. kao i Aleksandar V., operisan u Urgentnom centru. Obojica su u stabilnom stanju, ali istražitel­ji, po preporuci lekara, čekaju da oni još ojačaju da bi dali iskaz o tome šta se tačno dešavalo 11. januara po podne i zbog čega i od kada datira njihov sukob. Prema sadašnjim nepotvrđen­im informacij­ama, motiv sukoba je Aleksandro­v dug od 400 evra. Ono što je zasada poznato jeste to da je Igor R. tog popodneva upao u dom Aleksandro­ve porodice, koji je odmah sinove sklonio u sobu kod majke, a on je sa nezvanim gostom počeo prepirku. Tokom obračuna Aleksandar V. je ranjen u glavu, dok je hitac Igora R. pogodio u stomak.

Igor R. je inače krajem prošle godine takođe upao u kuću u kojoj Aleksandar živi sa sinovima i roditeljim­a.

- Tada je sekirom razvalio vrata, a mog sina je nazivao pogrdnim imenima, pozivao ga da izađe. Otišao je i odneo moju sekiru. Sin nije želeo da mi kaže zašto ga ovaj napada, i to pred decom. Ja sam izokola čuo za to da su se viđali u kladionici, ali mi sin ništa nije pričao. Napadača, tog Rokija, inače nisam poznavao, posle tog upada u našu kuću čuo sam da živi u kraju - priča Ratko V.

O svom sinu kaže da je povremeno radio kao obezbeđenj­e, i to kada ga angažuju na ugovor.

 ??  ?? otac ratko veĆ je izgubio mlaĐeg sina bojana
otac ratko veĆ je izgubio mlaĐeg sina bojana

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia