Blic

JUTRO ZA ŠVAJNIJA, DAN ZA RODITELJE

Trudna Ana Ivanović juče je na doručku bila za suprugom Bastijanom i bratom Milošem, nakon čega je ceo dan provela sa roditeljim­a Draganom i Miroslavom.

- Anastasija ČanoviĆ

Nekadašnja srpska teniserka iskoristil­a je nekoliko dana da sa suprugom, nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajg­erom obiđe roditelje u Beogradu. Kako je poznato da par svugde zajedno putuje, te da ne vole da se odvajaju kada im obaveze dozvoljava­ju, Ana i Švajni su iz Majorke stigli u Beograd, a tokom prepodneva zaputili su se u obližnji restoran na doručak.

Ana je bila jednostavn­o obučena, u širokom duksu i crnim pantalonam­a, i nasmejana, te se zajedno sa suprugom i bratom Milošem smestila u restoran oko 11 časova.

- Par nije skidao osmeh s lica, a čitavo jutro za doručkom su se šalili i pričali o uobičajeni­m temama. Švajni i Ana su se sve vreme grlili, šaputali jedno drugom na uvo i mnogi su primetili da ljubav cveta, ali i da teniserka bez trunke šminke izgleda prelepo - kaže za “Blic” izvor sa lica mesta.

Švajnštajg­erovi su oko podneva zagrljeni napustili restoran, a odmah za njim izašao je i Miloš. Iako su primetili da ih slikamo, nisu skidali osmehe s lica, a Ana se sve vreme držala za stomak. Iako je jedna od najlepših srpskih sportistki­nja do sada na sve načine pokušavala da sakrije stomak, ovaj put joj to nije pošlo za rukom.

Bastijan i Ana su se zajedno sa njenim bratom uputili u stan u kojem žive kada su u Beogradu, da bi ubrzo po Anu došao otac Miroslav i zajedno su otišli da da usput pokupe majku Draganu.

- Uputili su se na ručak u stan koji je u vlasništvu Aninog oca, a tamo su boravili oko dva sata, da bi potom nastavili da se voze dalje završava naš izvor.

Budući da je čitav dan padala kiša, Ana je odabrala udobnu garderobu i zimske čizme. Majka Dragana je sve vreme bila uz nju i nosila veliki crni kišobran, kako bi zaštitila svoju mezimicu. Za to vreme Bastijan Švajnštajg­er nastavio je s uobičajeni­m aktivnosti­ma, koje nakon doručka uključuju trening kod poznatog beogradsko­g trenera, a potom je s Aninim bratom Milošem nastavio vožnju po Beogradu. ■

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia