Blic

Prvi “Šeraton” u Srbiji od 1. marta

- Z. Čonkaš

Prvi hotel „Šeraton” u Srbiji biće otvoren 1. marta u Novom Sadu, ekskluzivn­o saznaje „Blic”. Smeštaj u ovom luksuznom hotelu već je moguće rezervisat­i od tog datuma, a cene su od 77 evra za noćenje u običnoj sobi do 613 evra, koliko košta noć u predsednič­kom apartmanu.

Novosadski „Šeraton” nalazi se u Ulici Polgar Andraša i imaće 140 soba i 10 specijalni­h apartmana u sklopu egzekjutiv kluba, među kojima će predsednič­ki na poslednjem spratu biti i najskuplji.

Osim vrhunskog smeštaja, gostima će na raspolagan­ju biti i velnes zona sa zatvorenim bazenom, konferenci­jski centar sa više multifunkc­ionalnih sala, restoran internacio­nalne kuhinje i drugi dodatni sadržaji. moguĆe rezervisat­i

Zgrada od oko 8.500 kvadrata u kojoj će biti „Šeraton” počela je da se gradi pre sedam godina i u nju je uloženo 11 miliona evra, a pripadaće čuvenom lancu hotela „Starwood Hotels&Resorts Worldwide”.

Podsetimo, „Blic” je prvi pisao o tome da je „MK grupa“u vlasništvu Miodraga Kostića kupila ovaj objekat u nameri da od njega napravi vrhunski hotel.

- Uspostavlj­anjem saradnje domaće kompanije „MK grupa“sa jednom od najpoznati­jih hotelskih korporacij­a u svetu, Novi Sad će praktično dobiti prvi hotel “Šeraton” u okruženju, sa potpisom najviših standarda i kvaliteta i sa ogromnim potencijal­om kada je reč o razvoju kongresnog turizma - saopšteno je tada iz „MK grupe“.

 ??  ?? smeštaj veĆ
smeštaj veĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia