Blic

KATARINA ŽIVKOVIĆ PROMOVISAL­A ALBUM

Popularna pevačica kaže da je uvek zaljubljen­a, a u ovoj godini bi volela da ostavi cigarete.

- A. Čanović

čak i da jeste tako. Treba da vodi računa o svom telu i organizmu. To je njegova privatna stvar i nije kulturno komentaris­ati. Intimno je. Ne treba to osuđivati - kaže pevačica, a zatim komentariš­e i njegov razvod od Ane Sević.

- Žao mi je. Znam ih oboje. Divna im je ćerkica, vidi se da je u ljubavi odrastala.

Iako je stala na stranu svog kolege, Rada nije želela dublje da komentariš­e odnos Ane i Darka. Odmah je promenila temu, pa smo je pitali koga s estrade ne može da gleda toliko da bi ga poslala na Mesec.

- Zavidela bih onom koji bi otišao na Mesec jer od malena maštam o kosmosu i astronauti­ma, to mi je želja. Kao mala sam htela da budem astronaut. Da sam u mogućnosti, uradila bi isto što Keti Peri i kupila kartu za Mesec. To me mnogo zanima. Kao dete sam kod kuće imala punu sobu globusa jer me jako zanima sve u vezi s astronomij­om kaže pevačica.

Ona je nedavno upletena u trougao Sloba Radanović Luna Đogani - Kija Kockar, te nas je interesova­lo da li i dalje prati rijaliti “Zadruga”.

- U poslednjih mesec dana ne stižem zbog poslovnih obaveza. Više me niko ne spominje. Ali tužno je da se dva ljudska bića kao što su Kija i Sloba tako rastanu. Mislim, normalno je da ljubav postoji, pa se ohladiš i zaljubiš se u drugog. Sve je to normalno, ali njihova situacija je specifična jer to gledaju ljudi i svi samo o tome pričaju. ■ svako treba životu: rada Rada Manojlović se na jednom snimanju pojavila sa kosom ofarbanom u roze, pa smo je pitali da li će se njena koleginica Zorica Brunclik naljutiti zbog toga. - Neće, mada sam razmišljal­a da se ofarbam zauvek u ovu boju. Mnogo mi se sviđa kako mi stoji, a Haris je pao u nesvest - kaže Rada, a na pitanje da li je svog dragom sada afrodizija­k sa ovakvom kosom, priča: - Kako nije, afrodizija­k sam sama po sebi.

Katarina Živković je u sredu uveče promovisal­a novi album “Porok” i tom prilikom okupila prijatelje, kolege i predstavni­ke medija. Kaća je u luksuzni restoran došla u limuzini, a svi su gledali u nju. Na sebi je imala dugu crnu haljinu koja se providela, pa smo je odmah pitali šta će se desiti ako joj nešto što ne bi trebalo ispadne.

- Pa i da ispadne, izgledaće lepo, zaista ne razmišljam o tome - rekla je Katarina.

Pošto se Katarinin novi album zove “Porok”, pitali smo je šta je njen porok.

- Moj porok u pesmi je ljubav, a van pesme cigarete, ali probaću da ih ostavim. Nisam uspela da se rešim cigareta, ne mogu da se odvojim, ali probaću u ovoj godini da prestanem - priča Kaća, a na pitanje da li joj je ljubav porok i privatno, kaže: - Uvek. Katarina je dodala i da je uvek zaljubljen­a, ali nije želela detaljnije da priča o tome. Kako je poznato da Saša Popović često kritikuje mlade pevače, zanimalo nas je šta je rekao Kaći.

- Ne kritikuje me Saša nikada, imamo najnormaln­iji odnos i ja volim da se posavetuje­m s njim. On je neko ko je odličan u svom poslu i ja volim da se posavetuje­m sa njim, ali me nije kritikovao. Do sada nije. Kao što rekoh, poštujem ga zato što je mag, ali ja sam deset godina u ovom poslu i što se tiče pesama, znam svoj pravac i gde sve to ide. A on može samo da me podrži i da mi pomogne, da mi da vetar u leđa. ■

 ??  ?? smatra da
da radi ono što želi u
manojloviĆ
smatra da da radi ono što želi u manojloviĆ
 ??  ?? milica todo pod koleg
milica todo pod koleg
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia