Blic

JAPANSKI HOROSKOP SAMO U „BLIC ŽENI“

Kalendar srećnih dana za 2018. godinu od subote će biti pred vama. Japanci bez njega ne počinju dan, i to ne bez razloga.

-

U novom broju „Blic žene“, koji je u prodaji u subotu, 20. januara, potražite specijalni dodatak na osam strana i u njemu novo proročište sa Dalekog istoka - iz knjige „Crveni demon“, koje otkriva kakva će vam godina biti po tome koliko godina ćete napuniti u 2018. A tu je i Kalendar srećnih dana za svih 12 meseci, bez kog Japanci ne počinju nikakvu aktivnost, pa ako želite da vam dan bude super uspešan ili da izbegnete neprijatno­st, obavezno proverite da li je srećan ili ne. Osim horoskopa, tu je i priča o japanskoj umetnosti aranžiranj­a cveća, po kom su poznati širom sveta, i priča o tome šta znači koji cvet kad se nađe u buketu.

Nova „Blic žena“donosi novitete iz sveta mode i nege, pa tako možete saznati uz šta se nosi pončo, šta je zapravo prirodna kozmetika, kako da se negujete zimi, a šta da obučete da istaknete figuru.

Pročitajte i kome sve prete male boginje, kakvu kontracepc­iju najčešće koriste žene u Srbiji, koji hormon vlada ženskim emocijama, koje su najpopular­nije i najbolje dijete na svetu i zašto je cvekla toliko zdrava.

U novom broju voditeljka Jelena Gajšek govori o 20 godina rada na televiziji Studio B i o svojoj porodici, glumica Bojana Ordinačev o

seriji „Istine i laži“, ekonomista Ružica Reljan kako je oslabila 40 kilograma, a članovi Udruženja „Vidar“, lekari, o tome kakva je terapija najbolja na svetu.

Ako ne znate čime da se zasladite za vikend, napravite stari dobri koh, ali na nov način, a tu su i recepti za domaći burger za klince. ■

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia