Blic

MILANO SLEDEĆI

-

da izdvojim. To zaista nije fraza, nego što ne mogu da se odlučim. Sa svima sam super i drago mi je što imam tako dobre momke oko sebe. Odlično sarađujemo i na terenu i van njega. Svi smo tu jedni za druge i sve nas spaja isti cilj: želja za napretkom i pobedama.

Na opasku da odaje utisak zadovoljno­g mladog čoveka, iskreno je rekao:

- Srećan sam što sam ovde. Srećan sam u Zvezdi.

Nismo mogli a da ne pomenemo atmosferu na tribinama, ali ni na tu temu Omić nije odgovarao sa gorčinom u glasu, iako bi imao puno pravo na nezadovolj­stvo zbog tribine koja mu je jasno poručila da nije dobrodošao u njihov klub. Za šampiona Srbije i ABA lige nema odmora. Već u petak od 19 sati ih očekuje novi duel u Evroligi. U dvoranu “Aleksandar Nikolić” stiže Milano. - Moramo da igramo jako i koncentris­ano. Idemo u nove borbe i nadamo se novim uspesima - dodao je Omić.

- Navijači Crvene zvezde su najbolji u Evropi i tu nema šta da se govori. Kada je puna dvorana oni su naš šesti igrač i uz njih je sve lakše. Došao sam u Zvezdu da igram košarku, samo me to zanima.

Kako sada stvari stoje, napravio je pravi izbor kada je iz Hapoela pre mesec dana prešao u klub sa Malog Kalemegdan­a. Zvezda je lider na tabeli ABA lige i ukoliko ostvari tri pobede u isto toliko kola, u plejofu će startovati sa pol-pozicije i imaće prednost domaćeg terena. - Spremamo se dobro. Slušamo trenera i stručni štab šta nam govore. Pobede su jedine koje nas zadržavaju na prvom mestu. A mi hoćemo trijumfe. Ne razmišljam­o ni o čemu drugom osim o uspehu. Čekaju nas bitne utakmice, dobro ćemo da se spremimo. Pobedili smo FMP, to je za nas završena priča, idemo dalje. U tri utakmice do kraja regionalno­g prvenstva hoćemo tri pobede - zaključio je Omić.

 ??  ??
 ??  ?? ima „delija“koje žele i da ga zagrle
ima „delija“koje žele i da ga zagrle

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia