Blic

MAJA ME PLJUJE JER SAM ODBIO SARADNJU SA NJOM

Maja Nikolić je poručila Sanji Iliću da je on penzionisa­ni umetnik, a on objašnjava zašto je poznata Nišlijka ljuta na njega.

- M. Srejić

Pred večerašnju Beoviziju izbio je sukob na relaciji Maja Nikolić i Sanja Ilić iz “Balkanike”, učesnika ovog takmičenja na kojem Srbija bira svog predstavni­ka na ovogodišnj­oj Evroviziji. Maja, poznata kao pevačica bez dlake na jeziku, otvoreno je navijala da publika i žiri ne izglasa pesmu Sanje Ilića kao pobednika Beovizije.

- Za stopu, za pedalj sam ispred svih. Stvarno imam megahit, hvala Vladimiru Graiću, mom kompozitor­u. Ja kao patriota očekujem da u Lisabon ode pesma koja će pobediti, jer ako smo to uradili sa pesmom “Molitva”, možemo to još nebrojeno puta, jer imamo najbolje pevače. Hajde da ne pošaljemo metuzaleme, hajde da ne pošaljemo vizantijsk­e pesme, hajde da ne šaljemo civile - nepoznata lica, hajde da ne šaljemo neke tužbalice. Ne želim da Srbija bude predstavlj­ena tužnim pesmama. Ako opet pošaljemo tužnu pesmu, ja nam želim da bar uđemo u finale - iskrena je bila Nišlijka, i dodala ko se sigurno neće dopasti LGBT populaciji, koja važi za najveće fanove evropskog muzičkog takmičenja:

- Ako to bude neki penzioner, neće ga podržati, verujte mi da LGBT ne voli penzionere i ne voli umetnike u penziji. Ne mislim na Lea Martina i na Beti Đorđević, jer su oni fantstični umetnici, mislim na penzionisa­ne umetnike bila je nedorečena Maja, a potom nam priznala da je mislila na Sanju Ilića iz grupe “Balkanika”.

Nakon ove njene prozivke, pitali smo Ilića za komentar.

- Možda je to rekla, jer je nekoliko puta tražila da radi sa „Balkanikom“za Beoviziju, a to se nije desilo, pa je možda sad malo ljuta, ali nema veze, neka idu mladi, a ne penzionisa­ni, a mi penzionisa­ni ćemo imati svoj put. Najveći problem je što naša Danica Krstić ima smao 22 godine i daleko je od penzije - poručio je Sanja.

 ??  ?? maja nikoliĆ po kolegi pred generalnu probu sanja iliĆ se nije libio da odgovori nikoliĆevo­j
maja nikoliĆ po kolegi pred generalnu probu sanja iliĆ se nije libio da odgovori nikoliĆevo­j

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia