Blic

POVERAVAM NATAŠI SVE TAJNE

Maja Nikolić ističe da joj je koleginica i najbliža prijatelji­ca Nataša Miljković društvo za smeh ali i rame za plakanje.

- Anastasija ČanoviĆ

Iako su u svetu javnih ličnosti retka prijateljs­tva koja traju godinama, jedno takvo gaje voditeljke Maja Nikolić i Nataša Miljković. Njih dve su i kume, koje rade na konkurents­kim televizija­ma, a zaštitno lice “Prve” otkriva za “Blic” da li je poveravanj­e tajni rezervisan­o baš za Natašu.

- Jeste, ali ona je to zaslužila svojim prijateljs­tvom i odnosom koji nas dve gajimo već jako dugo. Nataši se okrećem i kada želim da se zajedno smejemo i kada poželim da poverim nešto ozbiljnije - kroz osmeh kaže Maja, koja se nedavno vratila sa putovanja iz Singapura.

- Mi smo ove godine u Singapuru bili na plenarnoj sednici Trilateral­ne komisije, čiji je moj suprug član, tako da smo imali priliku da obiđemo ovu neobičnu državu, grad, ostrvo. Puna sam utisaka. Neobično je videti toliko razvijen i moderan grad koji je sačuvao svoje nasleđe, i azijsko i kolonijaln­o. Prepun je zelenila i savršeno čist - kaže voditeljka koja već ima plan za narednu destinacij­u.

- Još nisam bila u Južnoj Americi, tako da bih volela da nam to bude jedna od narednih destinacij­a. Argentina, Brazil…

Predstojeć­i praznik Uskrs, Maja će provesti kako to tradicija nalaže.

- Proslaviću ga kod kuće i sa porodicom, za mene je tako najlepše. Kuckanje jajima, lep ručak i šetnja su sve što želim - ističe ona, koja je ponosna na svoju karijeru koju gradi godinama.

- Moja karijera se gradila korak po korak, sve je išlo onako kako treba, postepeno, pa tako danas, 22 godine kasnije mogu da kažem da sa ponosom gledam svoj put. U “150 minuta” sam u nekoliko situacija bila na

granici suza, to je prirodno, ne mogu teške ljudske sudbine da nas ostave ravnodušni­m. I inače u životu ne potiskujem suze, verujem da su dobre, da nas često rasterete - ističe Nikolićeva i priznaje kakve sagovornik­e priželjkuj­e.

- Svako ko ima dobru priču, svako, sa kim možemo da se identifiku­jemo, da poželimo da ga bolje upoznamo je neko koga želim u “150 minuta”. Gledaoci uvek najbolje odreaguju na iskrenost, na to kada se neko otvori, kada pokaže sebe, i to su mi uvek najbolji razgovori.

Na kompliment­e da je jedna od najlepših voditeljki gleda blagonaklo­no, a lepotu doživljava kao stanje duha.

- Moram da vam kažem da sam ja u dosta dobrom odnosu sa samom sobom. To ne znači da ne bi trebalo da ponovo krenem sa vežbama, ali privilegij­a ovih godina je taj jedan opušten i relaksiran stav prema sebi, i kada je izgled, i kada je moje unutrašnje biće u pitanju otkriva Maja.

 ??  ?? maja i nataša su jedna drugoj velika podrška privatno i poslovno
maja i nataša su jedna drugoj velika podrška privatno i poslovno
 ??  ?? nikoliĆeva kaže da prema sebi ima opušten i relaksiran stav bez obzira da li je u pitanju izgled ili unutrašnje biĆe
nikoliĆeva kaže da prema sebi ima opušten i relaksiran stav bez obzira da li je u pitanju izgled ili unutrašnje biĆe

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia