Blic

VIKI: BORIM SE SA PUBERTETOM SINA

Viki Miljković pokušava da tinejdžers­ke dane naslednika Andreja prevaziđe uz razgovor sa njim i s nestrpljen­jem očekuje da joj se poveri za prvu devojku.

- L. Sladojević

Pevačica u braku sa harmonikaš­em Draganom Daškovićem Tašketom ima jedanaesto­godišnjeg sina Andreja, koji je uveliko zagazio u pubertet.

- Sina Andreja je već uhvatio pubertet jer sada tinejdžers­ko doba počinje ranije. Razmišljam kakva će biti njegova prva devojka, ali se ne bojim njegovog izbora jer sve je u Božjim rukama. Razmišljam puno o svemu. Neću biti stroga u njegovom odabiru devojke, bitna mi je njegova sreća i da je njemu dobro. Neće se on jednom zaljubiti nego više puta, bitno mi je da to bude dobra osoba koja ne utiče loše na njega - kaže pevačica, koja će uskršnje praznike provesti u rodnom Nišu.

- Kada dođem sa raznih snimanja emisija, Neću biti stroga u njegovom odabiru devojke, bitna mi je njegova sreća i da je njemu dobro. Neće se on jednom zaljubiti nego više puta

obavljam poslednje pripreme za Uskrs. Sinu je počeo raspust, pa zajedno kupujemo sve što nam treba. Danas ćemo da farbamo jaja i krećemo za Niš kod mojih. Volim Uskrs i rado ga čekam. Tradiciona­lista sam, pravim torte i kolače sama. Volimo porodično da se okupimo. Krijemo jaja, pravimo gnezda, osmislimo

još neke poklončiće, zekice, čokoladice i još mnogo toga u znaku Uskrsa. Kod nas u Nišu se mnogo kuva i sprema. Vodimo računa o trpezi i volimo da to sve što poslužimo bude gurmansko. Počnemo od 10 ujutro, prvo se okreće prase na ražnju, pa roštilj, pa se kuva kotlić, peče sač i tako sve do uveče. Svaka dva sata nešto novo spremamo - objašnjava Viki.

 ??  ??
 ??  ?? andrej Će danas pomoĆi viki da ofarbaju jaja, a zatim putuju u niš
andrej Će danas pomoĆi viki da ofarbaju jaja, a zatim putuju u niš

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia