Blic

„Bila sam sa Trampom dok mu je žena bila trudna“

Bivša Plejboj zečica i manekenka Barbara Mur otkrila je da je predsednik SAD Donald Tramp sa njom varao svoju tadašnju verenicu Marlu Mapls, koja je kasnije postala njegova druga žena, u aferi dugoj šest meseci.

-

Barbara je ispričala da se sa Trampom spetljala na jednoj od njegovih zabava i još iste večeri spavala s njim, a prisetila se i navodnog seksualnog odnosa koji se, kao je rekla, dogodio pred njenom prijatelji­com.

- Htela je da upozna muškarca sa kojim se viđam. Nazvala sam Donalda koji nas je pozvao kod sebe, a mi smo pristale. Iako je bio umoran od puta sa kojeg je stigao, popio je s nama nekoliko čaša šampanjca i počeo da me ljubi. Stvari su se zakuvale, a prijatelji­ca se odmakla od nas, ali samo do stolice u ćošku sa koje nas je gledala kako se seksamo - ispričala je za britanski „Dejli mejl“.

- Donald je bio potpuno usredsređe­n na mene, a meni nije bio problem što nas gleda jer smo bile dobre prijatelji­ce, pa smo se ponašali kao da je nema - dodaje bivša manekenka napominjuć­i kako Tramp nije tražio da im se prijatelji­ca pridruži.

Tvrdi i kako ni u jednom trenutku nije znala da je sadašnji predsednik u vezi s drugom ženom.

- Bila sam mlada i mislila sam da je on moj muškarac. Uvek mi se javljao na telefon i nikad nije bio zauzet kad bi mi bio potreban - priča Barbara, koja je iz novina saznala da se Tramp oženio.

Ali, za razliku od ostalih ljubavnica američkog predsednik­a, ona ga i dalje podržava i brani.

- I ja i moja ćerka glasale smo za njega. Drago mi je što je postao predsednik i osećam se sigurno dok on drži stvari pod kontrolom - kaže bivša manekenka.

Američka javnost već nekoliko meseci prati navodnu aferu predsednik­a Trampa, nakon što je bivša pornoglumi­ca pod nadimkom Stormi Denijals ispričala da je imala seksualni odnos sa njim. Kako je navela, oni su se upoznali na žurci nakon što se prva dama SAD Melanija Tramp porodila.

BARBARA MUR TVRDI DA JE PREDSEDNIK SAD DONALD TRAMP VARAO BIVŠU VERENICU SA NJOM

 ??  ??
 ??  ?? nova afera donalda trampa
nova afera donalda trampa

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia