Blic

Otkud dva metka u Blagojevim grudima?!

Meštani Kule još su šokirani ubistvom i samoubistv­om koje se dogodilo u noći između nedelje i ponedeljka u tom mestu kada je, kako se sumnja, Blagoje Bratić (61) ubio svoju bivšu partnerku Radu Đukić (50).

- M.S.

Kako kažu Kuljani koji poznaju porodicu ubijene žene, njen sin (28) koji je prvi posumnjao da se nešto loše desilo i krenuo u potragu za njom, koja ga je odvela i na mesto ubistva, skrhan je bolom.

- To što im se desilo strašno je. I on i njen suprug su dobri ljudi, suprug je ranije bio i poznati kulski fudbaler, ne znam kako će to podneti - kaže jedan od meštana koji poznaje porodicu ubijene žene.

Vest da se tako svirepi zločin dogodio u njihovom mestu u ponedeljak i utorak obišla je Kulu, a sam događaj kod pojedinih koji su upoznati u slučaj probudio je sumnje.

- Sporna su ta dva metka u njegovom telu. Još uvek nije jasno kako se sve odigralo, da li je oko pištolja bilo nekakve borbe i kako je on uspeo u sebe da puca dva puta, iako nije nemoguće - kaže naš izvor.

Podsetimo, dva tela i pištolj su nađeni u noći između nedelje i ponedeljka u kući u kojoj je živeo Bratić. Prema prvim informacij­ama, posumnjalo se da je on upucao Radu u glavu, a zatim pucao u sebe. Njih dvoje su nekoliko meseci bili u vezi, nakon što je Rada napustila supruga i ona je radila u njegovoj firmi koja se nalazi u istom dvorištu kao i kuća u kojoj se dogodio stravičan zločin.

Motiv ubistva navodno je bila Bratićeva ljubomora pošto je Rada odlučila da se vrati suprugu, ali je ostala da radi u Bratićevoj firmi. Da nešto nije u redu te noći prvi je posumnjao Radin sin, koji je krenuo da je traži i došao do kuće i firme, ali je naišao na zaključana vrata i spuštene roletne. Pozvao je i policiju, ali nije prošlo dovoljno vremena da se krene u potragu, dok se kasnije sa prijatelje­m vratio na mesto zločina. Tada su navodno uspeli da vide tela u kući, a nakon toga policija je razvalila vrata i zatekla stravičan prizor.

 ??  ?? portir zatekao dva beživotna tela u kuĆi u kuli
portir zatekao dva beživotna tela u kuĆi u kuli

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia