Blic

NATAŠA ČETIRI SATA PRIČALA O LUKINOM MALTRETIRA­NJU

- anastasija Čanović

Bekvalčevu su pored tužioca ispitivali i Lazukićevi advokati, a ona se ponovo prisetila kobne noći kada ju je suprug pretukao, što ju je iznova potreslo.

Pevačica Nataša Bekvalac i njen još uvek aktuelni suprug Luka Lazukić, koju ju je pretukao pre deset dana, juče su saslušani u Prvom osnovnom sudu kod tužioca. Luka je iz suda izašao nakon dva sata, dok je saslušanje Nataše Bekvalac trajalo više od četiri sata.

Lazukić je pred lice pravde stigao u pratnji nekoliko advokata i nije želeo da odgovori okupljenim novinarima da li se kaje zbog toga što je učinio Nataši, kao ni da li je tačno da je zbog njenog oca tražio obezbeđenj­e? Posle dva sata, hladnog izraza lica napustio je sud pokušavaju­ći da se skloni od medija sa kojima nije želeo da komunicira. Kako saznajemo, on je tužiocu ponovio priču koju je rekao u policiji:

- Lazukić je tvrdio da nije udario Natašu, da je te noći bio u gradu sa prijatelji­ma, i da ga je ona napala zbog navodnih ljubavnih poruka kada je stigao kući. Na isti način kao što je pokušao da se odbrani u medijima, Lazukić je rekao da je Nataša njega napala i verbalno i fizički, a da ju je on “samo odgurnuo od sebe” - otkriva naš izvor upućen u slučaj.

Dok je Luka pričao svoju stranu priče, u sud je stigla Nataša Bekvalac, vidno utučena, dok je lice pokrila naočarima za sunce. Sa njom je bila i dadilja, koja je nakon pevačice ispričala šta se dogodilo u noći između 13. i 14. aprila. Ni jedna ni druga nisu želele da pričaju za medije. Pognute glave i skrhanog izraza lica Bekvalčeva je prošla pored okupljenih medija i ušla u zgradu. Nataša je u sudnicu ušla 20 minuta pre 12 časova, ,a a izašla aš a u 16 6 sati. sat . Na pitanja anja tužioca i Lukinih advokata vokata odgovarala je drhtavim im glasom, naročito kada je morala da se priseti trenutaka ka kada ju je suprug udarao. .

- Ispričala pričala je da ga je probudila dila kada se pijan vratio iz grada i zasapao u dnevnoj vnoj sobi, kako bi raspravili vili ljubavne poruke koje mu u je našla u telefonu. U trenutku renutku kada mu je tražila da joj objasni ko su devojke e kojima šalje takve poruke, , rekla je da je počeo da je udara, tuče i šutira. Rekla je e da ju je stiskao po nogama a i rukama, kao i da

ju je udarao u ranu od carskog reza. Nakon toga je istrčala iz stana da pozove sestru i prijatelji­ce, ali je morala da se vrati jer joj je beba bila u stanu. Zato se ponovo vratila u stan gde je sačekala da on ode, kako bi potražila lekarsku pomoć. Nataši je bilo stresno da o tome ponovo priča ali je izdržala hrabro. Odgovarala je i na pitanja njegovih advokata, zbog čega se sve odužilo. Bilo joj je sve to iscrpljuju­će ali je na kraju osim detalja iz kob- ne noći pričala i o različitim situacijam­a iz njihovog braka koji aludiraju da je trpela ekonomsko, psihičko, a na kraju i fizičko nasilje - kaže naš izvor upućen i čitavu priču:

Nakon saslušanja, pevačica je ušla u auto bez ijedne reči upućene medijima, dok su njeni advokati objasnili:

- Još uvek su u predmetu dokazni materijali. Nataša i Luka se nisu sreli, jer da jesu, situacija bi bila još gora s obzirom na to da Luka ima zabranu prilaska Nataši u trajanju od 30 dana.

 ??  ?? nataša je u sud došla u pratnji dadilje, koja je takoĐe saslušana, jer je jedini svedok kobne noĆi
nataša je u sud došla u pratnji dadilje, koja je takoĐe saslušana, jer je jedini svedok kobne noĆi
 ??  ?? bekvalČeva nije davala izjave velikom broju predstavni­ka sedme sile koji su se juČe okupili ispred zgrade suda
bekvalČeva nije davala izjave velikom broju predstavni­ka sedme sile koji su se juČe okupili ispred zgrade suda
 ??  ?? na licu luke lazukiĆa po izlasku iz suda nije se moglo primetiti da li mu je bilo neprijatno na saslušanju, a na pitanja novinara nije odgovarao je u sudnicu došao u pratnji advokata i nije hteo da odgovori da li se kaje što je tukao natašu
na licu luke lazukiĆa po izlasku iz suda nije se moglo primetiti da li mu je bilo neprijatno na saslušanju, a na pitanja novinara nije odgovarao je u sudnicu došao u pratnji advokata i nije hteo da odgovori da li se kaje što je tukao natašu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia