Blic

TATA JE DIGAO RUKE OD MOJE UDAJE

- Lj. Tozev ev

Popularna pevačica Radmila Manojlović iza sebe ima uspešnu karijeru, zbog koje je zapostavil­a privatan život, vot, te kaže da je više niko ne pita kada će stati na ludi kamen. amen.

Rada je nekoliko puta isticala da bi volela da se uda i ostvari u ulozi majke, ali se to do sada nije desilo. Tata Rade godinama unazad je pitao svoju mezimicu kada će naći muža i roditi mu unuče, ali sada je i on digao ruke. Popularna pevačica već nekoliko godina je u vezi sa Harisom Berkovićem, nekoliko meseci već žive zajedno, ali o svadbi još nema ni govora.

- Zašto neko priželjkuj­e moju svadbu? Dočekaćete to. To će biti sigurno jedno venčanje koje nije za velike narodne mase. Mediji će znati zato što ste nas uvek podržavali i bili uz nas i našu ljubav. Ima mnogo onih koji nisu, oni neće biti pozvani. Ove godine neće biti, imamo velike poslovne planove. Svadbe će biti kada se preselimo u naš stan, mi smo još uvek podstnari. Sve sam uložila u karijeru, tako da se ne žalim - iskrena je pevačica za „Blic“i dodaje da otac Rade više ne pita za udaju.

- Tata je digao ruke odavno, tako da više uopšte te ne pita kada ću da se udam. dam. Nekako sam na njega, borac sam, nekada kao da nisam ranjiva i krhka devojka kojoj treba brak. Navikao je da sam ta koja se bori i zarađuje ađuje za porodicu, ne očekuje uje od mene brak i decu, ali mora i to da se dogodi - rekla kla je Manojlović­eva.

Inače, pevačica je uživala živala na reviji Boška Jakovljevi­ljevića koja je održana u okviru kviru „Fashion week-a“. Ona na je sedela u prvom redu i posmatrala sve modele e koji su prošetali pistom. Ko o zna, možda je snimila neki komad omad za dečka Harisa.

SVADBE SA HARISOM ĆE BITI KADA SE PRESELIMO U NAŠ STAN, MI SMO JOŠ UVEK PODSTNARI, DSTNARI, KAŽE RADA MANOJLOVIĆ VIĆ

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia