Blic

PIKSI JE ZAPLAKAO KADA JE PREDAO ANJU IGOU

- Anastasija ČanoviĆ

Jedan od najboljihn­ajbo srpskih fudbalera svih vremena, Dragan Stojkovićs­tojkov i njegova supruga Snežana Stojković za „Blic“sumirsumir­aju prve utiske nakon veličanstv­ene ceremonije kojakoj je održana na jugu Francuske.

Najmlađa naslednica na Dragana i Sneža Snežane, Anja Stojković je pred v više stotina zvanica u subotu u najluksuzn­ijem gradiću na jugu Francuske, Antibu, Antibu organizova­la svadbenu ceremoniju c na kojoj se udala za z supruga, reli vozača Igoa Valentea. Ceremonija je ko koštala više miliona, a svi gosti go bili su smešteni u luksuznom luksuz hotelu u kojem im je bio plaćen boravak od nekoliko nekol dana. Anju je do oltara koji je bio ukrašen belim cv cvećem doveo otac Dragan St Stojković, a Snežana priznaje da je ovaj momenat bio ujedno ujed i najemotivn­iji za nek nekadašnje­g fudbalera, a danas fudbalskog trenera.

- Draganu je posebno bilo teško kada je Anju predao Igou i tada je pustio i prvu suzu, veoma emotivan momenat za njega, ali i za sve nas - kaže Anjina majka Snežana Stojković.

S druge strane, ona je bila veoma smirena.

- Ja sam bila dosta smirena, prva sam došetala sa Markom i unukom Indijom Rouz. Sve je bilo kao iz bajke, čarobno veče sa divnim i romantični­m zalaskom sunca. Ambijent, vreme, divni gosti, sve je bilo savršeno - deli sa ekipom “Blica” prve utiske Piksijeva supruga.

Anja Stojković udala se u skupocenoj venčanici čuvenog kreatora visoke mode libanskog porekla Elija Saba. Haljina je rađena specijalno za Piksijevu mezimicu.

- Anja je izgledala kao princeza u prelepoj venčanici, koja je specijalno za nju kreirana. Divan je osećaj, zaista - iskrena je Snežana.

Na pitanje kako je Anja reagovala kada je čula govor svojih roditelja, ali i brata Marka i sestre Andree, Snežana ne uspeva da sakrije emocije.

- Draganov govor je posebno oduševio sve go-

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia