Blic

Mladić poginuo ispred kuće

Igor Veselinovi­ć (24) stradao je, a njegov prijatelj Miroslav Vučković (25) teško je povređen u saobraćajn­oj nesreći oko 2.30 sati u noći između nedelje i ponedeljka u mestu Jarak kod Šapca.

- Mirjana ČvoriĆ gubeliĆ

Nesrećni mladići bili su sami u automobilu „volksvagen buba“kada su iz za sada nepoznatih razloga, svom silinom udarili u drvenu banderu, prepolovil­i je, a zatim se kolima survali u betonski kanal pored kolovoza. Da tragedija bude veća, saobraćajk­a se dogodila nadomak kuće stradalog mladića u kojoj je živeo sa majkom i očuhom.

Policija za sada utvrđuje ko je od dva mladića upravljao vozilom u trenutku nesreće. Kako saznajemo, jedan od mladića je usled stravičnog udara ispao iz automobila pored puta.

- Strašna tragedija, mladi ljudi, svi smo se užasnuli. Bili su drugari iz škole, maltene od malena. Miroslav tek što je kupio „bubu“, sad pre nekoliko dana, izašli su da se provozaju, ko zna šta se desilo... - i dalje u šoku pričaju očevici užasne nesreće.

Kako pričaju očevici, mladiće su kobnog dana videli predveče kako isprobavaj­u nov auto po ulici i delovalo je da je sve u redu.

- Oni su mirni momci, dobra deca, nikad nisu pravili probleme, pošlo je po zlu. Vozikali su se glavnom ulicom prema Sremskoj Mitrovici, nije bilo nikakvih incidenata. Ovuda često voze brzo i nije nimalo naivno. Noću kad legnemo, stalno se čuju škripe guma, na ovoj deonici jure i brzo voze oduvek, to više ne sme tako - priča meštanin.

Na mestu saobraćajk­e, stravične slike nesreće: od siline udarca automobila drvena bandera presečena je na pola, srušena, tragovi kočenja počinju nekoliko metara

Mladići kobnog dana hteli samo da provozaju novi automobil

od bandere, delovi automobila kraj betonskog stuba koji je zaustavio automobil.

- Ja sam samo čuo ako je nešto puklo, ali nisam uspeo da vidim šta je, međutim kad sam saznao, prosto sam zanemeo. Ne mogu da verujem, to je bio divan mladić iz komšiluka. Video sam potpuno smrskan automobil i slomljenu banderu, a na ćupriji su bili tragovi od jakog udarca - kaže jedan meštanin.

Policija utvrđuje ko je upravljao vozilom kao i okolnosti udesa.

 ??  ?? mladiĆi su prvo svom silinom udarili u banderu , a potom udarili
u betonski stub
mladiĆi su prvo svom silinom udarili u banderu , a potom udarili u betonski stub
 ??  ?? od siline udara bandera je pukla na pola
od siline udara bandera je pukla na pola
 ??  ?? tragovi koČenja vidljivi na putu kom su išli
tragovi koČenja vidljivi na putu kom su išli

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia