Blic

Pretukao ženu, izgubila bebu u devetom mesecu

Nenad B. (42) iz Požarevca uhapšen je nakon što je brutalno pretukao svoju nevenčanu suprugu Tanju M. (38) u devetom mesecu trudnoće. Od teških udaraca, nažalost, beba je preminula.

- B. Bogosav

šutirao u stomak suprugu

Kako saznajemo, sve se desilo u subotu uveče u kući u kojoj su živeli Tanja i Nenad u selu Beranje nedaleko od Požarevca. Nevenčani supružnici su se posvađali, a posle žustre rasprave, Nenad je krvnički šutnuo u stomak nesrećnu ženu u poodmakloj trudnoći.

- Posvađali su se, a on je udario. Šutnuo ju je u stomak, ona se srušila od bola, ali on nije stao. Nastavio je da je udara i da je šutira u stomak, krvnički. Nije se obazirao na sopstveno dete koje je ubijao - priča izvor „Blica“upoznat sa slučajem.

Tukao je ženu, udarao je po telu sve dok se nije srušila od udaraca. Međutim, stravično pretučena žena kojoj je od siline udaraca naprsla i materica, tek sutradan, 6. maja, javila se u bolnicu kada bol više nije mogla da izdrži.

- Ona je posle batina, tako isprebijan­a ostala tokom čitave noći u kući, ne pozivajući pomoć ni od koga - navodi izvor „Blica“.

Nakon pregleda urađen je carski rez po hitnom postupku kako bi se spasla beba. Bilo je prekasno, maleno dete, devojčica premunula je, a materica nesrećne žene potpuno je naprsla. Nakon šoka koji ih je zadesio bolničari su odmah pozvali policiju i prijavili slučaj. Nenad B. ubrzo je uhapšen i njemu je određeno policijsko zadržavanj­e do 48 sati, nakon čega će biti sproveden na saslušanje kod tužioca. Kako saznajemo, Nenad i Tanja od nedavno su počeli da žive zajedno. Prijava za nasilje u porodici nije bilo do sada, a monstrum koji je ubio svoju nerođenu bebu nije imao oružje.

Lekari su pokušali da spasu bebu, ali je preminula od teških udaraca

 ??  ?? brutalno
u poodmakloj trudnoĆi
brutalno u poodmakloj trudnoĆi

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia