Blic

Sloba se interesuje šta treba da uradi da mu Kija oprosti

-

na-Sloba, oprečna su mišljenja o tome treba li Kija Slobi da oprosti vezu sa Lunom i da njih dvoje nastave tamo gde su stali. Pokušali smo da dobijemo i Andrijino mišljenje.

- Pitate pogrešnu osobu. Ko sam ja da kažem da li ona treba ili ne treba da se miri sa svojim mužem. Ona najbolje zna treba li ili ne treba da se miri sa njim. Ne bih da dajem komentar na to jer ću biti shvaćen pogrešno - ponovo je bio suzdržan Lazović.

I pored Kijinog priznanja da i dalje voli svog muža, Andrija tvrdi da njegova ljubavna veza sa Kijom nije bila lažna.

- Naša veza je bila iskrena. Da li se kod nje nešto promenilo u međuvremen­u, to ona najbolje zna. Šta će biti, to ćemo videti kada ona izađe napolje - tvrdi Kijin dečko, i dodaje da i pored svega što se desilo u proteklom periodu, Kija i dalje ima njegovu podršku i imaće je do kraja rijalitija šta god se desilo.

- Ima moju podršku od početka do kraja. Ja kada nešto kažem, stojim iza toga - poručio je Andrija. Kristina Kockar je u nedelju uveče u razgovoru sa voditeljko­m Katarinom Nikolić rekla da navodno ne želi da se pomiri sa Slobodanom. Između ostalog, kao razlog je navela i taj što smatra da Slobodan nije u stanju da se pokaje za sve što joj je uradio onako kako ona želi. Pravi šok za gledaoce desio se sutradan, kada je Sloba nju pitao šta je potrebno da uradi da bi mu oprostila preljubu.

- Trebaju mi još dva „bromazepam­a“za ovaj razgovor. Nisi dovoljno jak muškarac da izneseš pokajanje koje je meni potrebno da ti oprostim - rekla je Kija, a onda se Slobodan zaintereso­vao za dalji razvoj situacije: - A kakvo pokajanje je potrebno? - pitao je Sloba. Pevačeva žena je nastavila da mu objašnjava šta je problem.

- Kukavički je da se sačeka kraj rijalitija da bi to uradio samo da bi pobegao od problema. Bežiš od toga da se suočiš sa nekim stvarima. Možda te grize savest mnogo više nego što misliš. Nemoj da me vučeš za jezik, ima tu mnogo stvari.

Jedva čekam da se završi, razočarana sam u tebe priznala je Kockareva.

MISLIM DA SE KIJA NEĆE ODLUČITI ZA SLOBU, NE BIH VOLEO DA SE POMIRE, KAŽE ANDRIJA

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia