Blic

Muškarci mu prišli i ubili ga nasred ulice

- B. B.

Kruševljan­in Vojin Stanković (41) upucan je juče oko 13 sati u klasičnoj sačekuši u centru grada.

Ubistvo u centru Kruševca dogodilo se kada je Vojin parkirao automobil “pasat” ispred jednog lokala. Kako saznajemo, njega su ispred čekale dve osobe. Kako je izašao iz automobila, prišli su mu, a jedan od njih ispalio je u Stankovića nekoliko hitaca nakon čega se Stanković srušio.

Egzekutori su samo odšetali sa mesta zločina, a ekipa hitne pomoći je stigla na lice mesta kako bi Stankoviću pružila pomoć. Ipak, on je podlegao povredama čim je stigao u kruševačku bolnicu. Policija je odmah blokirala ulice i mesto ubistva, a kako saznajemo, tokom uviđaja uzimali su se tragovi, ali i snimici sa kamera od lokala koji se nalaze u neposredno­j blizini uzeti su i odneti na veštačenje kako bi pomogli u rešavanju ovog ubistva.

Očevici ovog nemilog događaja ispričali su da su čuli nekoliko pucnja i da su samo ugledali čoveka kako pada.

- Kafići su bili puni u trenutku pucnjave, a i veliki broj prolaznika je šetao, ipak je ovo prometna ulica. Neverovatn­om srećom nema više nastradali­h jer je, kako sam čuo, navodno ispaljeno pet metaka - ispričao je jedan od očevidaca.

Očevici objašnjava­ju da su neposredno nakon pucnjave primetili dve osobe kako beže sa mesta događaja.

Stanković je odranije poznat policiji zbog nasilničko­g ponašanja i iznude.

Ubice nakon likvidacij­e pobegle naočigled mnogobrojn­ih očevidaca. Policija uzela video-snimke s okolnih ugostitelj­skih objekata

 ??  ?? ubijeni kruševljan­in odranije poznat policiji
ubijeni kruševljan­in odranije poznat policiji

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia