Blic

Doveo trubače, pa pretukao majku

- M. S.

Novosadska policija uhapsila je Milorada L. (39) zbog sumnje da je udario majku i probio joj bubnu opnu.

On se tereti za nasilje u porodici, a napadu na majku prethodio je bizaran splet okolnosti koji se dogodio 6. maja, na Đurđevdan, inače, njihovu porodičnu slavu.

Naime, on je u kuću došao oko 10 sati izjutra, kada je već, prema rečima našeg izvora, bio pijan. Sa sobom je poveo i trubače, što je bio uzrok sukoba sa majkom.

- Žive u istom dvorištu, a kada su došli trubači, ona je izašla da kaže da joj smeta buka. Pretio joj je da će je ubiti i udario ju je nekoliko puta otvorenom šakom u glavu - kaže naš izvor. Od udarca u glavu nesrećnoj ženi pukla je bubna opna. Kako saznajemo, iza Milorada stoji bogat policijski dosije, u „karijeri“koja traje od devedeseti­h godina prošlog veka, protiv njega je podneto 24 prijave, dok je šest puta osuđivan, što na novčane, što na zatvorske kazne. Prijavljiv­an je i zbog nasilja u porodici, a kako se sumnjalo, tukao je ženu, dok je prijavu, pored ostalih dela, dobio i za izazivanje opšte opasnosti. On je i ranjavan u jednom ranijem obračunu u Petrovarad­inu, dok je bio menadžer kladionice koju je držao ubica narko-bosa Vojislava Škrbića. Prema onome što se moglo čuti na suđenju, za to ubistvo i sam Milorad imao je posla sa Škrbićem, pošto ga je ovaj pre više godina zajedno sa svojim ljudima pretukao zbog duga u tada još zatvorenom tunelu koji vodi od novosadsko­g Mosta slobode.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia