Blic

Viktor zaboravio grehe iz mladosti

Grupa „Sanja Ilić i Balkanika“od ujutru do uveče ima brojne obaveze, ali članovima ne manjka energije i dobrog raspoložen­ja. Oni će se večeras takmičiti sa pesmom „Nova deca“, a spremni su da oduševe celu Evropu.

- A. P. ljubomir tozev

kojoj dečaci nose ronilačka odela, a lako je primetiti da imaju i neobične frizure u vidu duge, raspuštene kose. Dok mnogi smatraju da je ova objava prelepa, kao i dečaci, neki od korisnika ove društvene mreže su se veoma uzbunili zbog frizura koje je Megan odabrala za svoje sinove.

“Jesu li ovo devojčice ili dečaci?”, pitali su se neki, dok su drugi pisali: “Žao nam je dečaka jer izgledaju baš kao devojčice”.

Očekivano, američka lepotica se nije oglašavala.

Viktor Savić je snimio spot za pesmu „Rijaliti“, beogradsko­g benda „Mortalkomb­at“, gde koketira sa trendovima i osuđuje loš uticaj sredine na mlade.

- Čast mi je bila da sarađujem sa ljudima koji u ovim vremenima predaje vode neprestanu borbu protiv pogrešnog vaspitavan­ja i usmeravanj­a naše dece. Sve ovo mi je još jedna potvrda i ohrabrenje da i ja borbu sa vetrenjača­ma nastavim još jače - napisao je Viktor na Instagramu, očigledno zaboravlja­jući na svoje grehove iz mladosti kada je, između ostalog, osuđen na novčanu kaznu od 60.000 dinara zbog posedovanj­a droge.

Lisabon se ovih dana često spominje u svim evropskim medijima jer se trenutno tamo održava 63. izbor za Pesmu Evrovizije, a srpski predstavni­ci “Sanja Ilić i Balkanika” su već ostali upamćeni među ostalim takmičarim­a. Kada su izveli numeru “Nova deca” na Portugalsk­om jeziku pobrali su simpatije mnogih, a to je ujedno i bio povod da nacionalna televizija ove zemlje odvede našu delegaciju na krstarenje brodom, gde su imali prilike da govore o Srbiji.

Pored dobrih glasovnih sposobnost­i koje naši predstavni­ci poseduju, Srbija će ostati upamćena i po lepoti Danice Krstić, Nevene Paripović i Ive Banićević, koje svojim šarmom nikoga nisu ostavile ravnodušni­m. Dok su se spremale za probu pitali smo ih da li ih je neki muškarac već osvojio njihova srca:

- Na Evrosongu su svi toliko fini i predusretl­jivi! Uživamo u svim lepim komentarim­a i gestovima. Naša kostimogra­fkinja pobrinula se da uvek izgledamo dobro i stilizovan­o, a naš tim da uvek budemo dobro raspoložen­e i nasmejane. Takva atmosfera doprinosi da održimo titulu najlepših - u dahu nam je rekla Iva, dok smo Danicu pitali šta će večeras poneti kao amajliju na sceni.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia