Blic

Koncert u Divljanovu čast

- N. Dž.

Koncert “Hajde sanjaj me, sanjaj”, povodom 60. rođendana Vlade Divljana (19582015), biće održan večeras (20.30) u Sava centru.

Na koncertu će nastupiti Momčilo Bajagić Bajaga, Kornelije - Bata Kovač, Dušan Kojić Koja, Zoran Kostić Cane, Nebojša Antonijevi­ć Anton, Rambo Amadeus, Saša Lošić Loša, Darko Rundek, Goran Vasović Vaske, Bojana Vunturišev­ić, Dejan Vučetić Vuča, Boris Mladenović Bomla, Zoran Predin, Dejan Cukić i Kokan Popović.

- Pripala mi je zaista velika čast da zajedno sa mnogobrojn­im muzičkim legendama sa ovih prostora nastupim na koncertu “Hajde sanjaj me, sanjaj” - poručuje Vaske iz „Eve Braun“.

Frontmen “Lačnog Franca” Zoran Predin iz Slovenije poručuje zašto će biti deo omaža Vladi i “Idolima”.

- Vlada Divljan je bio moj prijatelj, duša, kolega i velika čast mi je i zadovoljst­vo što ću moći u društvu vrhunske reprezenta­cije novog talasa da otpevam jednu njegovu pesmu. Nemojte to propustiti. Vidimo se - kaže Predin.

Publika će moći da čuje pesme koje je Vlada stvarao i svirao sa različitim bendovima i saradnicim­a, od “Idola”, Srđana Šapera, Srđana Gojkovića Gileta, “Old Stars benda” do “Nevladine organizaci­je” i “Ljetnog kina”.

- Na koncertu ću izvesti pesmu “Rusija”, koju inače lično baš volim - otkriva Bajaga.

Domaćini koncerta su Zdenko Kolar i Saša Šandorov sa “Nevladinom organizaci­jom” i Maks Juričić sa svojim “Ljetnim kinom”, a podrška će biti sastav “Magic Bush”.

- Mi, Vladini prijatelji i najbliži saradnici, rešili smo da obeležimo njegov 60. rođendan, da odsviramo koncert i prisetimo se nekih lepih pesama - ističe Zdenko Kolar.

Ulaznice za koncert “Hajde sanjaj me, sanjaj” koštaju 1.200, 1.500, 1.800 i 2.000 dinara na blagajni Sava centra, odnosno prodajnim mestima Eventima.

 ??  ?? danas bi napunio : vlada divljan na fotografij­i goranke matiĆ
danas bi napunio : vlada divljan na fotografij­i goranke matiĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia